Wpis z mikrobloga

@gerard-kowalski: Obejrzyj jeszcze raz ten sam filmik i przeanalizuj.
Gość jest 79 rank, sam domyka 15 kill streak (prawie 20) i ani razu nie zginął przez całą grę (4:20).
Czyli nawet na takim ranku, światowym - top 500 da się samemu carrować grę.
loczyn - @gerard-kowalski: Obejrzyj jeszcze raz ten sam filmik i przeanalizuj.
Gość ...
@loczyn: Przeanalizujmy zatem jego 15 ostatnich gier i policzmy ile jest takich, a ile jest zwykłych. Każdy ma dobre gry.. ja sam czasem mam zajebiste, a czasem takie, że mam ochotę wyjść żeby ludziom nie psuć zabawy. To, że jedna mu wyszła nie znaczy, że jest w stanie cały czas sam wygrywać gry 5v5...
ale tego, że healer lata przy nim 90% czasu już nie zauważasz?

@Kactuzz: 1. taki healer to nic specjalnego nawet na niskich rankach
2. na niskich rankach dałby sobie bez problemu radę bez healera i pewnie by sam trzaskał team kille.
2. na niskich rankach dałby sobie bez problemu radę bez healera i pewnie by sam trzaskał team kille.

@loczyn: Skoro umiejętnościami jest na 80 ranku to nie dziwne, że na niskich dałby sobie radę. Ale skoro ktoś umiejętnościami jest koło 50 powiedzmy to już jednak sam nie jest w stanie tego zrobić..;)
Cóż można rzec. Masz teorię i nie docierają żadne argumenty. Żadne:) Ja odpadam.
@loczyn: Grałem w OW :) Znów nietrafione. A RL ma coś do tego.. bo nie ważne czy to fps, czy zręcznościówka, czy moba wszędzie jest ten sam syf.
Każda gra multiplayer ma te same zasady, tylko do Ciebie nic nie trafia bo już masz swoją wizję. Niestety
@gerard-kowalski: Tylko w Rocket League ciężko samemu gola strzelić, a jak #!$%@? dobrea heady to jesteś bez problemu w stanie robić Team Kille w OW.
Tu jest różnica.
I grałeś, ale w betę, teraz ta gra wygląda w ogóle inaczej.
Ja o zupie, Ty o dupie.
Ale jest na wysokim poziomie więc po #!$%@? taka gadka, że na niskim by sobie poradził bez?

@Kactuzz: A jak się tam znalazł?
Niech zgadnę waszą odpowiedź: dobry Blizzard go lubi i mm zlitowało się i go tam wrzuciło xD
czy jednak prawda jest zbyt gorzka?
Po prostu dobrze gra i tam siedzi, Ty grasz #!$%@? i siedzisz w mm 40-50 i tyle.
@loczyn: Nie kręci mnie to. Przykro mi to powiedzieć, ale w takich dyskusjach zachowujesz się jak upośledzony :( Przykro mi to mówić podwójnie, bo znam Cię i wiem, że jesteś spoko, dlatego trudno mi pojąć dlaczego jak masz jakąś wizje i teorie to jakiekolwiek argumenty odbijają sie jak od ściany.
@loczyn: Bo gry rankingowe w OW sa takie same jak w każdej innej grze multiplayer. I tak samo ludzie płaczą... Ja potrafię to zrozumieć. Ty nie potrafisz zrozumieć tego, że NA PEWNO są ludzie, którzy powinni być w wyższych rangach niż są obecnie.
Ale tak.. dla Ciebie OW to OW, a inne gry są inne i to zupełnie co innego.