Wpis z mikrobloga

@reflex1: poza mną i tobą 2 inne. To i tak 3 więcej niż się spodziewalem ale ciągle 2 mniej niż się deklarowało wcześniej. Dam chwilę bo niektórzy rzadko na Wykop wchodzą
@Mazikeen skoro dajemy swoje zdjęcia to kolejny widok na martigny. Znam miasto wyłącznie jako miejsce przesiadki dalej w góry, więc pewnie znasz me lepiej niż ja ( ͡° ͜ʖ ͡°) w sion i sierre jestem często, oba lubię, szczególnie sierre, gdzie sporo znajomych z pracy mieszka. W oberwallis mamy swoją drogą gampel open air festival - drugi największy open air w CH ktory się skończył wczoraj. Wpadnijcie do
manedhel - @Mazikeen skoro dajemy swoje zdjęcia to kolejny widok na martigny. Znam mi...

źródło: comment_KHIRlnnAMpRS4VjGoGtemeiQvgd2ylt4.jpg

Pobierz
@Mazikeen mam podobne zdjęcie zimą! Zamek w Sionie jest w porządku, ale jak lubicie podchodzić z elementami wspinaczki, to w pobliskim Saillon jest przyjemna Via Ferrata (o nazwie Via Farinetta ) poprowadzona przez kanion z niezłymi widokami na dolinę Rodanu.
Do mnie z PL wiele osób mówi, że kiedyś wpadnie, ale póki co przez ostatnie 3 lata tylko 2 znajomych przyjechała - wszystkim za daleko. Gdybym tu nie mieszkał i widział te
manedhel - @Mazikeen mam podobne zdjęcie zimą! Zamek w Sionie jest w porządku, ale ja...

źródło: comment_alcOiMMeHqpg2Ic40aTveXkNS3FspwIN.jpg

Pobierz