Aktywne Wpisy

noipmezc +9
czego byscie zakazali jakbyscie mogli jedna rzecz zakazac

źródło: B-2-zakaz-wjazdu
Pobierz
Teuvo +11
nie wiem to już chyba ze dwa tygodnie będzie jak mnie boli coś nie wiem czy serce czy coś innego ale w miejscu serca
nigdy tak długo nie miałem tego może faktycznie się niedługo pożegnamy
w ogóle mam od jakiegoś czasu tętno bardzo przyspieszone, np teraz siedzę na krześle po prostu i mam 90-100 a normalnie dawniej miałem 50-65 podczas siedzenia
cokolwiek to jest to oby albo przeszło albo mnie zabiło byle
nigdy tak długo nie miałem tego może faktycznie się niedługo pożegnamy
w ogóle mam od jakiegoś czasu tętno bardzo przyspieszone, np teraz siedzę na krześle po prostu i mam 90-100 a normalnie dawniej miałem 50-65 podczas siedzenia
cokolwiek to jest to oby albo przeszło albo mnie zabiło byle
Przygotowujemy się właśnie z kumplem na wyprawę Maluchem dookoła Polski.
Chcemy zobaczyć jak najwięcej miejsc wartych odwiedzenia w Polsce. Do tego mamy masakrycznie ograniczony budżet, więc będzie ciekawie.
Wyjeżdżamy za dwa tygodnie i już się jaram. Maluch właśnie wyjechał na kilka dni do mechanika na ostatnie naprawy. Raczej nie chcemy, żeby samochód nam się zepsuł na trasie. My gromadzimy najpotrzebniejszy sprzęt. Od namiotu, kuchenki i ubrań, po kable, ładowarki i kamery. Chcemy nagrać film z całej wyprawy.
Jakby kogoś zainteresowało, to tutaj nas można znaleźć w internecie:
Facebook - tutaj najwięcej się dzieje
www.projektmaluch.pl - strona nad którą jeszcze czasem dłubię (ludzie z webdevu nie bijcie, nigdy z cssem mi nie było po drodze ( ͡° ʖ̯ ͡°)). Na mapie będzie zaznaczona aktualna pozycja samochodu i licznik kilometrów. Poza tym blog, na którym postaram się codziennie dodać jakiś wpis z wyprawy.
Youtube
Instagram
No i będę spamował na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°), więc obserwować tag #projektmaluch Może jakieś rozdajo wpadnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dużo plusów dla @sorasill To on zrobił nam to świetne logo! Dzięki :D
Poniżej nasz film promocyjny, a w pierwszym komentarzu fotka malucha.
#maluch #fiat126p #kaszlak #motoryzacja #samochody #podroze #podrozujzwykopem #polska i trochę #pokazmorde ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_CBYUpR5kjl7EAbVrbrPb0za1NqApAjpU.jpg
PobierzPierwsza wersja?