Aktywne Wpisy
Kaja_Kern +9
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
ambasador_przegrywu +139
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- proste
- informacje
- sportowe
Obserwuj #kacik
Śledź na Twitterze
Polub na Facebooku
#pilkanozna
65 milionów euro. Tyle wynosi klauzula odstępnego 22-letniego pomocnika SSC Napoli - Piotra Zielińskiego
- W sierpniu 2016 roku Piotr Zieliński podpisał kontrakt z SSC Napoli
- Włoski klub zapłacił za niego 14 milionów euro
27-letni napastnik Bayernu Monachium - Robert Lewandowski - prawdopodobnie pozostanie w klubie
- Wydaje mi się, że tu się już nic nie wydarzy. Skupiam się na mojej grze w Monchium. O innych rzeczach już nie myślę. Jestem piłkarzem jednej z najlepszych drużyn na świecie. Mam tu jeszcze swoje priorytety - jeszcze coś do zrobienia
- Wygranie Ligi Mistrzów byłoby dla mnie spełnieniem marzeń. Raz walczyłem w finale i poległem. Miło by było odmienić los. Do tego jednak daleka droga
Były piłkarz Lecha Poznań - Kolumbijczyk, Manuel Arboleda - odwiedził swój były klub
- Obecnie jest menadżerem. Pół roku temu wraz z ojczymem Jamesa Rodrigueza kupił klub. Teraz skupia się na wyszukiwaniu młodych talentów
- Przy okazji przywiózł ze sobą dwóch zawodników, którzy będą testowani przez rezerwy Lecha
W Chorzowie powstał mural z wizerunkiem legendy Ruchu Chorzów - Gerarda Cieślika
- Gerard Cieślik grał w Ruchu w latach 1946-59. W 249 meczach zdobył 178 goli
- Zmarł 3 listopada 2013 roku. Miał 86 lat
Krasnodar - Partizani 4:0. Gol Jędrzejczyka (wideo)
- Jędrzejczyk zdobył bramkę w 45. minucie
- Polak rozegrał cały mecz, łapiąc przy okazji żółtą kartkę
Slavia - Anderlecht 0:3. Gol Teodorczyka (wideo)
- Teodorczyk trafił w 60. minucie
- Polak rozegrał cały mecz
Jak co roku, do rozgrywek Pucharu Polski przystąpili oldboje Lecha Poznań. A wiedzie im się bardzo dobrze
- Dwukrotnie dotarli do półfinału na szczeblu okręgowym. W sezonie 2008/09 przegrali z Polonią Środa Wielkopolska 0:5, a 5 lat później z rezerwami Lecha Poznań 2:5
- Na inaugurację tegorocznego Pucharu Polski oldboje Lecha pokonali oldbojów Lipno Stęszew 12:2. Dwie bramki zdobył Udarević (49', 50') i jedną z rzutu karnego - bramkarz Kotorowski (50')
22-letni niemiecki skrzydłowy - Mario Engels - podpisał kontrakt ze Śląskiem Wrocław
- W minionym sezonie reprezentował barwy FSV Frankfurt 1899 (II poziom w Niemczech), dla którego wystąpił w 17 meczach
- Mario od pewnego czasu był przez nas obserwowany. Nad jego sprowadzeniem pracowaliśmy od kliku tygodni i po raz kolejny byliśmy konsekwentni i skuteczni - mówi dyrektor sportowy - Wojciech Błoński
Selekcjoner reprezentacji Polski - Adam Nawałka - powołał zawodników na mecz z Kazachstanem
- Mecz z Kazachstanem odbędzie się 4 września o godz. 18 w Astanie
- Będzie to pierwsza kolejka eliminacji mistrzostw świata, które odbędą się w 2018 roku
31-letni Francuz z polskim paszportem - Ludovic Obraniak - rozwiązał kontrakt z Maccabi Haifa
- Umowę rozwiązano za porozumieniem stron
- Pomocnik trafił do Maccabi w sierpniu 2015 roku. Przez ten czas w 28 meczach zdobył 3 bramki i zaliczył asystę
Gikiewicz: Marzę o powołaniu do reprezentacji
- W mieszkaniu na lodówce mam karteczki z moimi celami. Jednym z nich było trafić do Bundesligi. Następny, to zagrać w Bundeslidze. Potem będzie czas na kolejne
- Po to żyję, żeby mieć marzenia. Chciałbym chociaż pojechać na zgrupowanie reprezentacji, nie mówiąc już nawet o grze. Ale nie mogę się wpraszać. Sztab kadry wie wszystko o każdym zawodniku i wie, co robi. Wierzę, że kiedyś przyjdzie nagroda za ciężką pracę. Ale jeśli nie przyjdzie, to się nie załamię, tylko będę walczył dalej
Nowy właściciel Wisły Kraków - Jakub Meresiński - na temat przejęcia klubu i stawianych mu zarzutów
- (O Meresińskim zrobiło się jeszcze głośniej, kiedy wyszło na jaw, że sfałszował świadectwo maturalne)
- To są błędy młodości, z których nawet trudno się wytłumaczyć. Bo co mam dziś powiedzieć? Każdy robi w życiu jakieś głupoty, ale nie można być z nich rozliczanym dzień w dzień, do końca życia. Trzeba wyciągać z nich wnioski. Drugi raz w życiu czegoś takiego bym już nie zrobił
29-letni kanadyjski obrońca - Steven Vitoria - podpisał kontrakt z Lechią Gdańsk
- Vitoria podpisał trzyletni kontrakt. Do Gdańska trafił na zasadzie wolnego transferu
- W minionym sezonie reprezentował barwy SL Benfica (Lizbona), dla której nie wystąpił w oficjalnym spotkaniu. (Łącznie dla Benfiki rozegrał 5 spotkań)
26-letni czeski napastnik Sparty Praga - Martin Nespor - podpisze kontrakt z Zagłębiem Lubin
- W minionym sezonie Nespor przebywał na wypożyczeniu w Piaście Gliwice, dla którego w 33 meczach zdobył 11 bramek i zaliczył 6 asyst
- Po zakończeniu sezonu Piast nie zdecydował się na wykupienie zawodnika (klauzula wynosiła 800 tysięcy euro), więc Czech wrócił do Sparty
#mma
Polski ciężki - Mariusz Pudzianowski - jeszcze nie kończy z MMA. W tym roku stoczy jedną z ostatnich walk
- Mariusz kontynuuje karierę MMA i zobaczymy go jeszcze w tym roku - mówi menadżer zawodnika
- Były strongman już wcześniej zapowiedział, że sportową karierę zakończy mając 40 lat, a stanie się to w przyszłym roku, 7 lutego
Najlepszy polski ciężki - Marcin Tybura - podczas gali UFC zmierzy się z Derrickiem Lewisem
- Dla Tybury będzie to trzecia walka w UFC. Dotychczas przegrał na punkty z Timothym Johnsonem (10-2) i efektowanie znokautował Viktora Pestę (10-3)
- W światowym rankingu wagi ciężkiej Amerykanin zajmuje 13. miejsce. Tybura jest 28., 8. wśród Europejczyków i najlepszy wśród Polaków
Podczas gali KSW 36 Bartłomiej Kurczewski zmierzy się z Grzegorzem Szulakowskim
- Szulakowski powróci do KSW po ubiegłorocznym zwycięstwie przez poddanie nad Patrykiem Grudniewskiem na KSW 31
- Gdy urazu przed KSW 33 nabawił się Szulakowski, w krakowskiej Arenie zastąpił go właśnie Kurczewski. Biorąc walkę z tylko trzytygodniowym wyprzedzeniem, zawodnik Gracie Barra Łódź po twardej trzyrundowej batalii uległ Łukaszowi Chlewickiemu
#skoki
Stefan Horngacher ogłosił skład skoczków na konkursy Letniej Grand Prix w Hakubie
- Jan Ziobro (23. miejsce w klasyfikacji generalnej), Jakub Wolny (30), Andrzej Stękała (44.) Stefan Hula
- Pierwszy konkurs 27 sierpnia
Która kobieta jest bardziej seksowna?