Wpis z mikrobloga

Komuś działa jeszcze to kupowanie za dyszkę z Amazona? Przy zakupie jak nie mam dodanej karty to woła zeby dodać kartę, jak dodaje fejka to ciągle tylko mieli autoryzacja i c--j #hearthstone
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Zabijemycie te 10 dolarów jest do wydania na Amazon a nie tylko HS więc co ma do tego Blizzard ? P--------z i siejesz ferment tylko nie pisz już nic w tym tagu
  • Odpowiedz
@Zabijemycie te 10 dolarów jest do wydania na Amazon a nie tylko HS więc co ma do tego Blizzard ? P--------z i siejesz ferment tylko nie pisz już nic w tym tagu

@reett: Sam p--------z, wiem na czym polega promocja, w regulaminie pisze, że jeden kupon na jedną osobę jest, jakoś ciężko mi sobie wyobrazić że jakaś część osób na parę tysiaków zrobi kuponów i to przejdzie a na
  • Odpowiedz
  • 1
@Zabijemycie ktoś tu wstawiał screena od supportu blizza że ich to nie obchodzi i oni banowac za to nie będą, bo to nie ich promocja :] co za różnica czy fikcyjne zrobi 100 kont 100 osób czy 100 kont jedna ? W praktyce nic się nie zmieni bo pewności nigdy nie ma ile osób to zrobiło :] równie dobrze mogą znajomi założyć konta i sprezentować mi pakiety :]
  • Odpowiedz