Jarosław 30 lat, kawaler, miły, szczupły szatyn o piwnych oczach, zodiakalny Baran. Wykształcenie: ogrodnik, praca w serwisie. Zainteresowania: muzyka młodzieżowa, dosco polo, utwory romatyczne, elektronika, kulinaria. Charakter: spokojny, zaradny, przedsiebiorczy, pracowity, obowiązkowy, punktualny, romantyk, wierny, czuły, wrażliwy. Motto: "Kochac i być szczęśliwym". Oferta dla dziewczyny do lat 35, może być z jednym dzieckiem, zadbanej, uczciwej, umiejącej gotowac, odnoszącej sie z szacunkiem do partnera. Pan Jarek jest bohaterem programu TV
@fortheworld: Aż mnie skręca z powodu tego jaki ten post jest z-----y:
Śmianie się ze sportsmenki, bo powiedziała coś głupiego jest s-----------m, stulejką itd.
Prezentowanie naprawdę żyjącego człowieka jako symbol wszystkiego co najgorsze na świecie, bo ma c-----ą fryzurę i tandetny sweter jest OK.
Możesz mi wyjaśnić czym tak właściwie się różnisz od ludzi, których teraz starasz się jechać. Oprócz tego fajnie by było jakbyś podał jakiś kodeks postępowania z
Chodziłem z nią nawet do podstawówki ;) Nie mam zamiaru tutaj plotkować, szczególnie, że cieszę się, że osiąga sukcesy, ale z zachowania to jest typowa karyna z osiedla, i w tym akurat wykopki mają racje.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Możesz mi wyjaśnić czym tak właściwie się różnisz od ludzi, których teraz starasz się jechać. Oprócz tego fajnie by było jakbyś podał jakiś kodeks postępowania z
Gwarantuję ci, że jakbyś ją poznał osobiście, to by ci przeszło to białorycerzenie xD
Chodziłem z nią nawet do podstawówki ;) Nie mam zamiaru tutaj plotkować, szczególnie, że cieszę się, że osiąga sukcesy, ale z zachowania to jest typowa karyna z osiedla, i w tym akurat wykopki mają racje.
@niemasprawy: to jest Jaruś z #chlopakidowziecia