Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +1006
Test wieku: jeśli to pamiętasz to masz więcej niż 30 lat
Viesti +391
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Jak działa #mikroblog rano.
Obserwacje na przestrzeni kilku ostatnich dni (L4 od początku lipca i już mi się bardzo nudzi).
Robiłem ten wpis z tagami, ale jak zobaczyłem ile się ich uzbierało to chyba bym usłyszał pękające dupy z drugiego końca Polski że wołam tyle osób, nie chcę żeby ktoś miał o to $boldupy. Ten wpis traktujcie jako #ciekawostka, nie chcę tu nikogo obrazić, wyśmiać czy coś.
- Kilkanaście osób które wstało z łóżka wchodzi na wykop i robią #dziendobry
- Kilka osób pije kawę, więc tagują $kawatime
- Kilka osób wchodzi na wykop po $zebroplusy bo idą do roboty a Ci co nie idą "dupa cicho" albo "scrolluj dalej"
- Pojawia się przynajmniej jeden mirek który się jara tym że pasożytuje na rodzicach i $heheszki z pracujących bo muszą iść do roboty
- Kolejne osoby wstają i oznajmiają jaka jest $pogoda, bo przecież lepiej obczaić na mirku niż spojrzeć przez okno.
- Zawsze, ale to zawsze znajdzie się jakiś mirek któremu coś z rana dolega (gorączka, ból głowy, ucha, palca czy dupy)
- Wpada kilka osób z $zalesie które przed wyjściem do pracy muszą poinformować całą resztę jak nienawidzą swojej pracy.
- Od czasu do czasu wskoczy mireczek którego budzik nie obudził i jest dokądś spóźniony (fajnie że masz czas o tym pisać na mirku)
- Raport drogowy a raczej tramwajowy, we $wroclaw na takiej i takiej ulicy #!$%@?ł się tramwaj (ciekawe że ja zawsze trafiam na taką informację z Wrocławia)
- Ludzie z $nocnazmiana #!$%@?ą się że nadchodzi $dziennazmiana.
- Ludzie z $dziennazmiana mają boldupy o $nocnazmiana
- Pokazuje się do kilku mirków którzy z rana robią przegląd $ladnapani więc się pochwalą swoim znaleziskiem
- Parę osób pokazuje co ugotowało/zrobiło na śniadanie
I tak to się kręci do około 8 rano.
#wykop #oswiadczenie #badaniemirkow
Chyba czas najwyższy iść spać.
No problem ;)
@Magnolia-Fan: Absolutnie, luźna obserwacja ;) Nie będę mówił mirkom jak mają mirkować ;)
@piksel169: najbardziej mnie to #!$%@?.
W sumie nie wiem czemu ( ͡° ͜ʖ ͡°) fajne podsumowanie
@piksel169: ja dla @mroz3 wstaję rano (ʘ‿ʘ)
Wszyscy ochoczo śmieszkują na mirko, lecz prawda jest taka, że w większości siedzą tu smutni ludzie. Jedni nie mają dziewczyn, drudzy mają problemy z akceptacją własnej mordy. Niedowartościowane dziewczyny szukające atencji. Przede wszystkim masa samotnych ludzi, dla których mirko jest miejscem, gdzie codziennie spędzają wieczory. Inni, jak ja
#dziendobry #srajzwykopem
Nie bardzo interesuje mnie czyjś stolec.
Budzisz się i patrzysz co kumple robio i możesz napisać sam co robisz :D
A dzień dobry to zawsze miło jak ktoś Ci plusa da, to tak jak by Ci odpowiedział dzień dobry xD