Aktywne Wpisy
posuck +84
Jak ja nie lubię kawiarni, gdzie zwracają się do mnie per "ty". Wchodzę, mówię na starcie "dzień dobry" do osoby za lady, a ona do mnie "cześć, co dla Ciebie?".
Staram się kontynuować rozmowę w bardziej poważnym tonie, "poproszę o americano z mlekiem", lecz w odpowiedzi słyszę "chcesz z mlekiem roślinnym?".
Nosz kur xD Nie jesteśmy znajomymi, nie znam cię, przestań się do mnie tak odzywać jakbyśmy byli ziomeczkami xD
Może zachowuję
Staram się kontynuować rozmowę w bardziej poważnym tonie, "poproszę o americano z mlekiem", lecz w odpowiedzi słyszę "chcesz z mlekiem roślinnym?".
Nosz kur xD Nie jesteśmy znajomymi, nie znam cię, przestań się do mnie tak odzywać jakbyśmy byli ziomeczkami xD
Może zachowuję
KW23 +528
posłuchajcie tego
W amerykańskim liceum odbyła się lekcja, której tematem były procesy czarownic w Salem.
Nauczyciel zapowiedział, że zagrają w grę.
- Każdemu z was szepnę na ucho, czy jest czarownicą, czy zwykłą osobą. Waszym celem jest zbudowanie jak największej grupy, w której NIE ma czarownicy. Jeśli na koniec okaże się, że w grupie znajduje się choć jedna czarownica – wszyscy uczniowie z tej grupy dostają ocenę niedostateczną.
Nastolatkowie zaczęli przesłuchiwać i
W amerykańskim liceum odbyła się lekcja, której tematem były procesy czarownic w Salem.
Nauczyciel zapowiedział, że zagrają w grę.
- Każdemu z was szepnę na ucho, czy jest czarownicą, czy zwykłą osobą. Waszym celem jest zbudowanie jak największej grupy, w której NIE ma czarownicy. Jeśli na koniec okaże się, że w grupie znajduje się choć jedna czarownica – wszyscy uczniowie z tej grupy dostają ocenę niedostateczną.
Nastolatkowie zaczęli przesłuchiwać i
Reportaż o Aleppo. Wspomnieli o tym że armia odzyskała to co zdobyli rebelianci, że ludzie chcą opuścić dzielnice kontrolowane przez rebeliantów, puścili nagrania gdzie cywile mówią że terroryści nie chcą ich wypuścić, mordują każdego kto chce opuścić te dzielnice itp itd. Na koniec co prawda było o broni chemicznej na Saraqib i Damaszek kilka lat temu, ale przedstawili także wersję którą utrzymuje syryjski rząd ( ͡º ͜ʖ͡º).
#syria
Uważasz, że ludność Aleppo serio chce być wyzwolona przez maniaków wykonujących samobójcze rajdy, od miesięcy bombardujących cywilne dzielnice etc.?
Możesz sobie popierać FSA, ale cholera, nie w taki sposób. Nie poprzez zakłamywanie rzeczywistości i wybielanie ugrupowań, które składają się z najnormalniejszych w świecie religijnych fanatyków, którzy z radością obcięliby ci głowę na wizji.
@Sniper12: Zaraz się okaże że Assad rozpyla chemitrailsy xD