Aktywne Wpisy
Wykop24h +1356
Panowie wpis spadł z mikrobloga.
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
77023 +5
Jak wyżej
- Choroszcz 27.3% (133)
- Tworki 20.3% (99)
- Dziekanka 4.3% (21)
- Świecie 9.6% (47)
- Lubliniec 4.9% (24)
- Abramowice 8.0% (39)
- Kocborowo 5.5% (27)
- Lubiąż 3.1% (15)
- Broniewskiego 0.6% (3)
- Inna, napisz w komemtarzu 16.4% (80)
Niosę dla was kolejny odcinek 997, tym razem jest on z początku roku 2000. Będzie w nim o napadzie na dom w Radomsku oraz o zabójstwie emeryta ze Szczepankowa.
Kolejny odcinek pojawi się na kanale dopiero za 12 dni - dokładniej 15 sierpnia. Jadę na kolejne wakacje i nie będę miał po prostu czasu na regularne wrzucanie odcinków. Jeżeli chcesz zostać zawołany za ten czas - zaplusuj, bądź skomentuj wpis :)
Wołam plusujących i komentujących ostatni wpis pod tagiem.
#mk997
Zrobiłem także małą aktualizację playlist - linki do nich znajdziesz w tym wpisie.
! @aaarrrlll @piterparker @MajkiGee @Turqi @homo_superior @funlandatthebeach @kantek007 @juan-populista-liberalez @Jachus @WujaAndzej @ole1337 @Benzi @PanKtos @korgeaux @dialkilofosfoamidowy @VestaX @bambo @panuszjeniadze @OPZK @Jaro070