Aktywne Wpisy

Niedługo mija 25 lat jak z kumplami na naszej miejscówce w lesie zakopaliśmy stalową skrzynkę zawierającą:
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety

Aokx +1
Proszę o podanie mi nicku Tomasza Bezrąka. #famemma

Planuję kupić galaxy note 4. Poluję na okazję bo nie chce przepłacać za starszy sprzęt.
Znalazłem aukcję za 1200 zł http://allegro.pl/samsung-galaxy-note-4-n910c-32gb-super-stan-i6377633201.html
Warto ryzykować? Dziwne te zdjęcia bo na ekranie jest napis samsung i nie wiem czy telefon jest sprawny a sprzedawca nie odpowiada na pytania.
Chargeback działa w wypadku nie otrzymania telefonu?
Co do samej aukcji. Sam jakiś czas temu kupiłem Note 3 i mimo iż wyglądał 100% identycznie, to jednak była podróba (działanie S-pena, ekran matowy, android itd, po
@TSoprano: telefon mimo dwóch lat na rynku bebechy ma konkretne. Długo minie zanim będzie mu brakować mocy.
@impact18: pytaj typa o dokumenty, skąd jest telefon itp. Za bardzo naciska ze sprzedażą także uważaj po podróbek nie brakuje
Tak czy owak w totalnie
@Carlos_Irwin_Estevez: kurier spisuje protokół SZKODY w transporcie. Skąd kurier ma wiedzieć czy telefon to podróbka czy nie? Jak widzi uszkodzenie to wiadome. Chyba nie podpisze protokołu który ktoś mu podyktuje bo sam za to musi odpowiadać