Wpis z mikrobloga

@kurczakos1:
reasumujac
przed OC - mniej wiecej to samo
po OC - tamo
TDP - roznice juz bardziej widoczne (230/245 - 275/295 : przed/po OC, najmniejsza/najwieksza)
temp przed/po OC - podobne
halas przed/po OC - malo zauwazalny (poza gigabyte, ale to moja subiektywna opinia), ogolnie ciche karty im wyszly

Co do TOP w/w kart, to biorac pod uwage, ze jak ktos bierze GPU za ok. 2000, to jest w stanie wydac
@kurczakos1: @ketrish: szkoda ze w tescie nie pojawila sie jakakolwiek wzmianka o Palit GameRock Premium i jak wypada w stosunku do ZOTAC AMP Extreme, ale i tak mysle ze moj zakup amp extreme byl najlepsza opcja ( ͡° ͜ʖ ͡°) ten rgb zeby casuale sie cieszyly ( ͡º ͜ʖ͡º)
@webdruid: nie wiem do czego pijesz, ale ja przedkładam wydajność i funkcjonalność nad względy estetyczne, dlatego nie rozumiem po co te ledy, zbędny bajer

mam budę z gówna

ja widziałem takie z aliminium albo plastiku, ciekawy masz model, dobrze tłumi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Narest: ceny lekko spadly (najnizsza 1070 jaka widzialem to 2k - 1pln) wiec dla zamozniejszych/mid-end'u jest nadzieja, ze moze za pol roku ta karta dobije do ceny topowych 1060...
swoja droga zamiast #!$%@? testy 1080 wzieliby na beben najpierw 1060 - to jest wiekszy segment z modeli niereferencyjnych i wielu ludzi ma wybor np.: 1500 od msi czy palit za 1300 - 500 doloz do msi i masz 1070, a z