Aktywne Wpisy
Kociaraa +33
Właśnie zobaczyłam te ,,okropne” filmiki Anny Lewandowskiej, gdy tańczy bachate. Spodziewałam się czegoś innego, bo taki hejt spadł na nią xD Zwykły taniec, w którym momencie ona tańczyła wulgarnie z jakimkolwiek partnerem? Może coś pominęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #annalewandowska #lewandowski #lewandowska #bachata
robertx +359
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zaglądajcie na nasz dział "Outlet", będą pojawiać się tam produkty zalegające, powystawowe lub z uszkodzonym pudełkiem, w dużo obniżonych cenach. Mamy nadzieję, że każdy coś znajdzie. Obecnie są dwa, z czasem coś dojdzie - dajcie czas. Warto czasem zajrzeć, czy nic nowego nie wpadło. Jeśli będą pytania, można tutaj, można poprzez stronę - jak kto lubi. Link poniżej
http://yalu.pl/252-outlet
Komentarz usunięty przez autora
@Yalu: moi drodzy, spoko, że macie konto firmowe na wykopie, ale niestety to jest w tym momencie spam
@Yalu: ucz nas jeszcze więcej, co jeszcze zmieniasz na wykopie tak żeby było dobrze dla ciebie?
Wrzucacie pod tag cebuladeals, ale po wejsciu w link tam nic nie ma. Wrzuccie jak bedzie...
nie, nie jest
Można to zrobić w normalny sposób, tak jak robią to inne firmy.
W ten sposób psujecie sobie PR na start
@Yalu: Skoro już kilka razy się wam zwraca uwagę, a wy macie to w dupie to raczej to z wami jest problem prawda?
Na starcie część użytkowników znienawidziła Yalu, za użycie zbyt wielu tagów - tak, to był spam. Obecnie oszczędzamy tagi, staramy się celować w te odpowiednie, obserwujemy interesujące nas, pomagamy, podpowiadamy, czasem jakiś konkurs też jest - wtedy nikt się nie złości.
Nadal nie widzimy problemu