Aktywne Wpisy
UsmiechnietaPolska +303
Gdy startował #kanalzero myślałem że to zwykły projekt biznesowy dla mariuszków z Brajton i spekulacje że jest to jakiś pisowski projekt to teoria spiskowa. No ale po dzisiejszym odcinku Mazurka ze Stanowskim zmieniam zdanie. Stanowskiego raczej nie podejrzewam o bycie więcej niż pożytecznym idiotą, ale Mazurek jest moim zdaniem sterowany z Nowogrodzkiej.
W dzisiejszym odcinku panowie poświęcili dobre 6 minut na gównotemat o paprotkach w Ministerstwie Sprawiedliwości kupionych przez Bodnara, rzecz kompletnie
W dzisiejszym odcinku panowie poświęcili dobre 6 minut na gównotemat o paprotkach w Ministerstwie Sprawiedliwości kupionych przez Bodnara, rzecz kompletnie
suleD +122
Nienawidzę Rosji. Jedyne co świat zawdzięcza temu wrzodzie na dupie świata to śmierć, gwałty, głód, choroby, bieda, zniszczenie, przemoc, rozbijanie społeczeństwa. #ukraina
Już nawet niemiecki onet robo wielką transmisję tekstową live z ŚDM xD a, natemat? Jakie dni mlodziezy? O co chodzi xd my nie wiemy. Love, love it.
Dla #neuropa : Ja wiem można nie pisać za dużo, ale żeby nic to już jest przesada xd tym bardziej ze polowa tego portalu to teksty typu "10 sygnalow ze Cie zdradza", "5 przydatnych czapek na lato"
#bekaznatemat #polityka #4konserwy #gownodziennikarstwo
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@ajaracki: Jest na głównej.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ależ musisz być zawiedziony, że fakty nie pasują do Twojej debilnej teorii :)
A takie ładne rzeczy wrzucałeś ostatnio - http://www.wykop.pl/link/3284189/10-technik-manipulacji-w-miejscu-pracy-jak-sie-przed-nimi-bronic/
xDDDDD
@GordonLameman: widze jestes kolejnych sekciarzzem, co kazdemu cisnie inwektywy co zdanie xd + jakieś urojenia
tag neuropa to twoje miejsce. gwarantuje ci to xd
kolejna zielonka na wykopie co zarzuca innym trolowatosc xd
Huh, to znaczy, że jest jeszcze głupszy niż go o to podejrzewałem.
http://www.wykop.pl/link/3284189/10-technik-manipulacji-w-miejscu-pracy-jak-sie-przed-nimi-bronic/
Kazesz mi polemizowac ze swoim urojeniem
wczytaj sie a potem zapisz do lekarza.
Dokonał zwykłej, podłej manipulacji i kłamstwa.
A Ty tego bronisz. Czemu?