Wpis z mikrobloga

@Gh0stt: Nawet nie wiecie jeszcze, jakie będą kwestie wypowiadać, a piszecie i tu i na głównej, jakby mieli krzyczeć tylko "Tarcza szmato!". Skoro twórcy twierdzą, że spisali się dobrze, to do czego tu się przyczepić? Równie dobrze mogliby wziąć menela spod monopolowego i póki wykonuje kwestie przekonywująco i dobrze, to jest chyba ok, nie?
@szwelx: A co twórcy mogą powiedzieć? Wkładają miliony w to więc PR musi być dobry. Jakby się mega źle spisali też by powiedzieli że będzie zajebiście.

Po prostu uważam,że nie pasują do tych ról. Mnie to i tak zwisa bo od zawsze w gry gram po angielsku i tak mi zostało.
@Gh0stt: Masz rację, ale z drugiej strony, jeżeli to aż tak bardzo by nie pasowali, że ich głosy psułyby klimat rozgrywki, to raczej po prostu by im podziękowali. Jestem zdania, że nie ma co rozpętywać gówno burz, póki jeszcze nie znamy nawet części ich pracy.
@szwelx: twocy moga sobie mowic, zawsze zachwalaja produkt a zobacz jak wyszedl na premiere bf 3 i 4.
Co do glosow to oczywiscie ze nikt nie wie jak brzmia ale zaden z nich nie jest aktorem do dubingow. Wrzucaja ich do gry liczac na dodatkowa promocje wsrod ich fanow a razen to daje 3mln subow