@repro5: Dlatego wkurza mnie to co się dzieje u nas w kraju. Naród wybrał takich idiotów do rządzenia i w razie wojny wszyscy możemy przez ich głupie poglądy zostać w przysłowiowej czarnej dupie i mało tego będzie to słuszne z perspektywy kogoś z zewnątrz. Do tego wielu jest sympatyków ONR i innego gówna a oni też raczej nic mądrego do świata nie wnoszą...
@repro5: moze zapytaj rodziny ktore stracily swoich bliskich podczas wojny, mnie tam niemcow nie jest zbytnio szkoda. sami sobie wymyslili multikulti, a historia kolem sie toczy, kto nie pamieta swojej przeszlosci, nie zasluguje na przyszlosc czy jakos tak ;)
@Pan_Slon: Bardziej niż Niemców nie lubię Ruskich, ale skoro się powołujesz na historię to może zrobisz research. Dowiesz się iloma głosami wygrał Hitler i jak wyglądało przejęcie władzy. Poczytaj sobie, jak to wyglądało nim zaczniesz zabijać kogoś z względu na narodowość. http://www.wiadomosci24.pl/artykul/jak_hitler_naprawde_doszedl_do_wladzy_40700.html No własnie historia się kołem toczy i dzięki takim opiniom, jak twoim znowu może dojść do mordu.
@repro5: Jak na razie to mordują nas .Jak długo lewaki i pseudo intelektualiści są u władzy nic się nie zmieni. To co powiedział Ziemkiewicz jest lekko chamskie ale szczere.Zamachów nie dokonują niebieskoocy Aryjczycy tylko dzicy podjudzani przez pejsatych przyjaciół.
@Sepp1991: Jeśli wierzyć doniesieniom to zamachowiec zabijał "swoich" i nie miał nic wspólnego z ISIS. W taki sposób wrzucanie każdego do jednego wora prowadzi do czystek etnicznych. Nie trzeba daleko sięgać w przeszłość... Nie napisał żadnej prawdy. Niemcy przegrali wojnę, a nie wygrali. Nie wiem, co wspólnego ma zastrzelona 15 latka z Niemcami okresu II wojny. Chamstwem jest porównanie tych zdarzeń lub może to wynikać z zwykłej głupoty lub ignorancji.
@repro5: Jak pokazuje historia czystki etniczne mają głęboki sens.Serbowie tolerowali muzułmanów i stracili Bośnię, tolerowali Albańczyków i stracili Kosowo.Nie mam zamiaru tolerować muzułmanów w Europie i stracić kraj . Wpis Ziemkiewicza - ociera się o czarny humor, rozumiem że z Kaczyńskiego można sobie robić jaja a z Niemców nie ?Niemiec urodzony w Niemczech , blond katolik miał obywatelstwo Iranu ?Czy Ty masz obywatelsto Kataru lub Uzbekistanu?
@Sepp1991: Twój wpis brzmi, jakby dokonywanie ludobójstwa na podstawie pochodzenia miało usprawiedliwienie. W takim razie, chyba nie musimy się burzyć o Wołyń, gdyż według Ukraińców to ich ziemie... Na żadne ludobójstwo nie ma usprawiedliwienia. Nie jestem zwolennikiem multikulti, ani przyjmowania każdego uchodźcy, ale popieranie mordowania na podstawie wyglądu, czy pochodzenia nie różni się bardzo od bojówkarzy ISIS, którzy mordują na podstawie przynależności religijnej.
@repro5: Akurat Ukraińcy to inna para kaloszy zawsze dostawali w dupę jak nie od Polski do od Rosji .Z tego co mówił dziadek to Drohobycz czy Stanisławów to raczej polskie miasta . Czy napiszesz że Australia ,Nowa Zelandia czy Japonia to faszystowskie dyktatory - raczej nie .Czy te kraje przyjmują emigrantów ekonomicznych czy przyjmują uchodźców ? Ilekroć pozwalaliśmy żyć obcym na równych partnerskich warunkach źle to się kończyło czy to
Minister spraw zagranicznych Wielkiej Brytanii w 2 dniu po objęciu urzędu w pierwszej wizycie zagranicznej wybrał się do prywatnego dworku ministra Sikorskiego. #bekazpisu #polityka #sikorski #msz #uk
http://www.friatider.se/sites/default/files/munchen-offer.jpg
#zamach #niemcy #monachium
Dlatego wkurza mnie to co się dzieje u nas w kraju. Naród wybrał takich idiotów do rządzenia i w razie wojny wszyscy możemy przez ich głupie poglądy zostać w przysłowiowej czarnej dupie i mało tego będzie to słuszne z perspektywy kogoś z zewnątrz. Do tego wielu jest sympatyków ONR i innego gówna a oni też raczej nic mądrego do świata nie wnoszą...
Podobnie było jak były zamachy w Nicei.
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/jak_hitler_naprawde_doszedl_do_wladzy_40700.html
No własnie historia się kołem toczy i dzięki takim opiniom, jak twoim znowu może dojść do mordu.
To co powiedział Ziemkiewicz jest lekko chamskie ale szczere.Zamachów nie dokonują niebieskoocy Aryjczycy tylko dzicy podjudzani przez pejsatych przyjaciół.
@repro5: z lewackim ch... na glowy sie pozamieniales. Usun konto
Nie napisał żadnej prawdy. Niemcy przegrali wojnę, a nie wygrali. Nie wiem, co wspólnego ma zastrzelona 15 latka z Niemcami okresu II wojny. Chamstwem jest porównanie tych zdarzeń lub może to wynikać z zwykłej głupoty lub ignorancji.
Wpis Ziemkiewicza - ociera się o czarny humor, rozumiem że z Kaczyńskiego można sobie robić jaja a z Niemców nie ?Niemiec urodzony w Niemczech , blond katolik miał obywatelstwo Iranu ?Czy Ty masz obywatelsto Kataru lub Uzbekistanu?
Na żadne ludobójstwo nie ma usprawiedliwienia. Nie jestem zwolennikiem multikulti, ani przyjmowania każdego uchodźcy, ale popieranie mordowania na podstawie wyglądu, czy pochodzenia nie różni się bardzo od bojówkarzy ISIS, którzy mordują na podstawie przynależności religijnej.