Wpis z mikrobloga

@quit13: nie wiem czemu ale jakoś wolałem jej build sprzed reworka z blinkiem i shieldem no ale teraz przynajmniej nieźle leczy a wg hotslogs to chyba nawet winrate mu podskoczył
@quit13: Generalnie talenty na Soothing Mist albo Flare no i Blink dostał nerfa na odległość teleportu to w zasadzie lepiej złapać Emerald Wind tym bardziej że teraz lepiej leczymy z Soothing Mista
@quit13: w tym tygodniu miałem jedno niezłe zagranko z Medivhem na BHB, wróg bił bossa pod którego podleciał nasz Medivh ja się do niego teleportowałem wbiłem w środek wrzuciłem Emerald Wind i przejąłem bossa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Szosteczka: Pewnie! :P

@Werdandi: Bo może splitpushować i soakować linię. Cały czas jest w walce drużynowej dzięki Przesunięciu Fazowemu. Możesz działać, zbierać doświadczenie, a gdy wróg powie: O! BW JEST NA TOPIE, Ciebie wcale tam nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°) trochę takie "iseewhatyoudiddthere"

@quit13: Build pod teleport został znerfiony:
Hiperprzesunięcie (Cecha)
Nie będzie już powodować skrócenia czasu odnowienia Przesunięcia Fazowego, kiedy Jasnoskrzydła uleczy siebie.
Wiesz, to też zależy od mapy, bo np. taki Xul jest w stanie robić shove lane, a jednocześnie pchać. Dlatego skuteczna jest metoda 4-1. 4 przepycha, jeden po prostu soakuje. Nie dość, że wywierasz presję, to ejszcze zbierasz expa. Takie taktyki sprawdzają się na mapach Grobowiec Pajęczej Królowej czy Smocza Dolina, ale już niekoniecznie na mapach dużych tj. Ogród Grozy oraz Przeklęta Kotlina. Zauważ jednak, że Specjaliści to już nie ciecie od