Wpis z mikrobloga

#csgo
Nie wiem czy to jakaś plaga Ruskich, czy ja mam pecha ? Od wczoraj cały czas dopasowuje mnie z ruskimi, często gram na maxa swoich możliwości, a i tak nie ma wygranych, tak mnie to denerwuje że #!$%@?. Na swoim głównym koncie wyłapałem bana na tydzień, bo wychodze z meczów z ruskimi, biegają #!$%@? wie gdzie. Świergolą cały czas po swojemu, a jak im nie rzucisz broni, to często zaczynają w ciebie strzelać.
+ dodałbym jeszcze, że często znajdą się kerowane gówna przez swoich znajomych, a potem taki pajac zamyka z statami 5:20
Pobierz G.....r - #csgo
Nie wiem czy to jakaś plaga Ruskich, czy ja mam pecha ? Od wczoraj c...
źródło: comment_pLwNajbYtUsI6jbRB4NLoXJS7uSIwEbh.jpg
  • 12
@Gitler: ruscy > polacy trust me my friend, a najlepsi są portugalczycy i hiszpanie, nie ma bardziej skillowych kotów w tej grze :d

edit: dopiero zobaczylem staty xD remis z takimi statami to jak wygrana ziomek
@fbkq: Ostatnio miałem przeciwników za Polaków( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pisali, dostaniecie #!$%@?, ale kto dostał ten dostał. Z Niemcami lubie grać, mniej raka jak Polacy, czy Ruscy. A Hiszpanie, to może raz w życiu mi się trafili.
@fbkq: Na MG, jeszcze daje radę, ale ostatnio mnie rzuciło na podwójne kałachy, to dostałem w #!$%@? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Oczywiście, nie zawszę gram super w #!$%@?, bo zdarzają się mi słabe meczę, ale nie zdarza mi się zamykać. W sumie można by było zagrać, ale to za około 2 h, przydałby się ktoś jeszcze.