Wpis z mikrobloga

Chciałem publicznie pochwalić Tymbark :)

TL;DR

Kupiliśmy z różowym soki 100% - ja pomarańczowy, różowy multiwitamina. Trochę się zdziwiliśmy jak w opakowaniu mutliwitamina był sok pomarańczowy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Różowy napisał na facebooku:

"Tymbarku mój drogi, dlaczego w mojej ulubionej multiwitaminie 100% jest w smaku sam sok pomarańczowy?? co to za zmyła ja się pytam?"

O dziwo zadzwonili do niej i poprosili o możliwość odebrania felernego produktu. Przedstawiciel przyjechał, zabrał sok i zostawił prezent (pic rel.). Dzisiaj dzwonią że sprawdzili na kamerach i rzeczywiście ich błąd :).

Tak czy tak, PR - robicie to dobrze :D.

#tymbark #marketing #truestory
kolhubi - Chciałem publicznie pochwalić Tymbark :)

TL;DR 
SPOILER

Kupiliśmy z ...

źródło: comment_EzLKxoe42CusdrOieqIPVgBkcWKpALsl.jpg

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
@kolhubi: Heh, dobrze wiedzieć że te wszystkie produkty mają jednego właściciela... ktoś mógłby pomyśleć że jest między nimi jakaś konkurencja, a tu taki #!$%@? :D
  • Odpowiedz
@kolhubi: Maspex zawsze w fajny sposób reaguje na każdy feedback - na studiach mieliśmy nawet Case'y z ich udziałem. Bardzo fajna jest też historia samej firmy i jej ekspansja, można poczuć dumę - 100% Polski kapitał!
  • Odpowiedz
@kolhubi: #!$%@? ale mi sie historia przypomniała:
za czasów srogiej podstawówki -moze z 8 lat miałem- pamiętam jak ojciec po dolaniu płynu do spryskiwaczy, albo innego czegoś, stwierdził, ze nie będzie targał końcówki w całym kanistrze, więc przelał co zostało do butelki po soku. Pech chciał, że sok pierwotnie miał taki sam zielonkawy kolor jak i płyn. Po jakimś czasie przychodzi matka 'ale chce mi sie pić, o sok!' nie
  • Odpowiedz
@kolhubi: Kumpel znalazł rdze na szyjce butelki Specjala. Napisał to nich pw na fejsie, a oni w podziękowaniu przysłali mu dwa 4-paki i coś al'a imienny dyplom gratulacyjny w podziękowaniu za wykrycie feleru.
  • Odpowiedz
Heh, dobrze wiedzieć że te wszystkie produkty mają jednego właściciela... ktoś mógłby pomyśleć że jest między nimi jakaś konkurencja, a tu taki #!$%@? :D

@-PPP-: To jak z gumamu do żucia. Orbit, Wrigleys i Winterfresh mają jednego właściciela
  • Odpowiedz