Kumplowi, wręcz przyjacielowi wczoraj urodziła się córka, której bardzo chciał. To byl pierwszy raz w życiu, gdy wiedziałem, żeby ktoś po prostu płakał że szczęścia. Kiedy zadzwonił że ma córę, radość się po prostu wylewała z telefonu. Naprawdę fajny człowiek, miałem być chrzestnym jego pierworodnej. Też się cieszyłem.
Dzisiaj o 7 zmarła w szpitalu. Udusiła się. Ja jestem załamany, więc sobie nie wyobrażam co przechodzić musi on.
@c1nu: Pierwsze kilka miesięcy jest ciężkich. Wiem coś o tym bo mój syn miał miesiąc jak o mały włos nie udusił się mlekiem. Podczas snu odbiło mu się i mleko poszlo nosem. W ostatniej chwili żona go udrożniła. Gdyby nie szybka reakcja karetka nie byłaby już potrzebna.
@chce_miec_psa: Wtedy jedynym wyjściem było wsadzenie palca do gardła i wyciągnięcie ustami z nosa małego zalegającego mleka. 3 godziny później była powtórka z rozrywki ale już w szpitalu pod okiem pielęgniarek. Zachłysnął się dokładnie tak samo. Ostatecznie skończyło się na zalanych płynem płucach i tygodniowym pobycie w szpitalu. Później przez 3 miesiące praktycznie nawet na sekundę nie zostawał sam. Teraz skończył 9 miesięcy więc już jest zupełnie ok.
@chce_miec_psa: To był moment. W jednej chwili leżę z dzieckiem na łóżku i wszystko jest ok a 2 minuty później będąc pod prysznicem słyszę krzyk żony. Mały cały siny, a żona pierwsze co to zaczęła go klepać po plecach. Nic nie dało. Złapałem więc za telefon i dzwonię na 112. Zanim się dodzwoniłem żona zdążyła już dziecko zreanimować tak jak pisałem wyżej. Karetka była po jakichś 4-5 minutach ale gdybyśmy
@j3sion: Wikipedia Wikipedią a życie życiem. Przetestowałem to na tysiąc sposobów. Jeśli tylko dziecko przestawało oddychać, mata wyła przeraźliwie. Testowane na samym ciężarze, na poruszającym się ciężarze etc. Polecam.
@czteropak: jak dla mnie horror i podziwiam za trzeźwe myślenie zony. mielismy rezygnować z niani ale widze, ze weźmiemy. o odbijaniu pamiętamy. zdrówka dla Was! :)
Dzisiaj o 7 zmarła w szpitalu. Udusiła się.
Ja jestem załamany, więc sobie nie wyobrażam co przechodzić musi on.
O okolicznościach nie chce pisać i nie będę.
#feels
Śmierć jest c-----a.
nie zazdroszczę wam tych minut.
@arkadikuss: aha czyli najciekawsze pomijasz, seems legit ....