@xza nie mam pojęcia. Raz będąc w PL na urlopie brałem stowke i tyle. Wpadłem do Żabki zapytać babeczki gdzie jest najbliższy bankomat a ona, że u niej ( ͡°͜ʖ͡°)
@xza: @stapi12: a ja mam wlasnie ten problem ze mi zawsze karte skrilla odrzuca w zabce jak chce wyplacic kase. jak ktos sprawdzi to dajcie znac, moze cos sie zmienilo, bo ostatni raz probowalem z pol roku temu
@xza: tylko pozniej mialem tak ze pare razy odchodzilem ze wstydem od kasy bo niby odrzucalo, a kasy na koncie wiadomo miliony byly :/ takze myslalm ze cos sie zmienilo w temacie, jest jeszcze opcja ze moja zabka jest #!$%@? bo tam maja ciagle problemy z terminalem, np od tygodnia nie mozna placic karta bo nie i #!$%@? xD
@stapi12: no przecież o tym jest ten temat. Gdybyś napisał czy wyplacalem kartą ING to nawet bym się nie odezwał. Ja na Skrill mam limit na karcie 250/1000 e ale jak pisałem wcześniej wyplacalem tylko raz sto złotych
Pomimo tego, że innowacyjne metody płatności są coraz bardziej popularne, czasem trudno obejść się bez gotówki. Oczywiście, potrzebne pieniądze można wypłacić w bankomacie, ale tylko w teorii jest to całkiem proste. W rzeczywistości czasem przysparza to trochę problemów. Z pomocą przychodzi Żabka, gdzie usługa CashBack pozwala na wypłatę do 500 PLN przy użyciu kart MasterCard i Maestro oraz do 300 PLN przy użyciu kart VISA. Należy
To nie jest temperatura dla białego człowieka. Ponad 20 stopni w Warszawie o 2:30. W nocy organizm potrzebuje chłodu do wypoczynku. A jutro ma być jeszcze cieplej.
Ps odpowiadaj bo nikt nie zobaczy
Pomimo tego, że innowacyjne metody płatności są coraz bardziej popularne, czasem trudno obejść się bez gotówki. Oczywiście, potrzebne pieniądze można wypłacić w bankomacie, ale tylko w teorii jest to całkiem proste. W rzeczywistości czasem przysparza to trochę problemów. Z pomocą przychodzi Żabka, gdzie usługa CashBack pozwala na wypłatę do 500 PLN przy użyciu kart MasterCard i Maestro oraz do 300 PLN przy użyciu kart VISA. Należy