Cześć, podobają się Wam takie poduszeczki #handmade w kształcie wąsów? :) Jeśli tak, to możesz wziąć udział w #rozdajo i skomentować ten wpis. Autor komentarza z UWAGA! najmniejszą liczbą plusów wygra takie właśnie wąsy :) Komentarze możemy dodawać do jutra, do godziny 18:00, a plusujemy do godziny 20:00 w piątek, wówczas też rozstrzygnie się konkurs :)
Kto nie ma szczęścia w konkursach, a chce mieć wąsy, bo swoich nie może wyhodować, może je kupić po taniości na stronie: madeinhome.pl Zapraszam także to polubienia naszej strony na fb aby być na bieżąco z promocjami :)
@wetorek: @herejon: @queenia: zdobyliscie taką samą najniższą liczbę plusow, więc zwycięzca został wylosowany. Mam nadzieje ze gif dziala, bo robie to po raz pierwszy na telefonie ( ͡°͜ʖ͡°)
@herejon: no pierwszy wylosowany pozostałe kartki wyjelam żeby było widać że wszyscy na nich byli i nie oszukujo. Sorry, że wyszlo mi to niejednoznacznie
@madeinhome: oooo :((( myślałem że w trójkę wygraliśmy i to jakieś tricky :( smutek trochę ale o tak cieszę że udało się zajść tak daleko że aż w kubku wylądowałem xD gratulacje @wetorek dbaj o wąsa jak byśmy dbali my:D
Jeśli tak, to możesz wziąć udział w #rozdajo i skomentować ten wpis. Autor komentarza z UWAGA! najmniejszą liczbą plusów wygra takie właśnie wąsy :) Komentarze możemy dodawać do jutra, do godziny 18:00, a plusujemy do godziny 20:00 w piątek, wówczas też rozstrzygnie się konkurs :)
Kto nie ma szczęścia w konkursach, a chce mieć wąsy, bo swoich nie może wyhodować, może je kupić po taniości na stronie: madeinhome.pl
Zapraszam także to polubienia naszej strony na fb aby być na bieżąco z promocjami :)
Dziękuję, pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko pedały plusują ( ͡º ͜ʖ͡º), ale poduszka ładniusia
kod
Treść została ukryta...