Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +44
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +571
Coś lepszego moze w podobnej cenie ?
#laptopy #komputery
Może ten
http://www.komputronik.pl/product/320425/Elektronika/Laptopy_Tablety/Wyprzeda%C5%BC_ASUS_GL552VW_CN019T_8GB.html
@bigdabro: to outlet.
Niekoniecznie ten, jeden wentylator, dwa wspólne heatpipy i odgórnie narzucony throttling ze strony asusa przy dojściu do 82-85*C.
@MarekAntoniusz: Z nowych, póki co nie.
@bigdabro wysłał to miał jakieś prześwietlenia dlatego taki tani :P
WOT śmiga spokojnie powyżej 60fpsów przy ustawieniach zbliżonych do maksymalnych ale ja instaluję minimum modów które lubią pożerać fpsy
Jedyne na co zwracam uwagę to wolny dysk (5400rpm) co wydaje mi się wąskim gardłem dla tego komputera. Start systemu trochę trwa. Przedtem miałem stacjonarkę z SSD i myślałem, że faktycznie komputer jest zepsuty. Na jesień/zimę planuję