#webdev #wyceny Ile ezielibyscie za taką stronę? Bez umowy, płatne pod stołem.
______ Strona typu one-page (wszystko na 1 stronie) do tego może się okazać jakaś dodatkowa strona z art. Albo galerią. Szablon trzeba zrobić. Wszystko w php mysql etc. zgodne xhtml rzecz jasna. Do tego jakiś prosty (bardzo) cms. Grafikę trzeba zrobić.
@qwelukasz: ja mam prostą wycenę jak robię po godzinach. 2 x stawka godzinowa :) czyli szacujesz ile na to czasu przeznaczysz * stawka godzinowa * 2 i voila ( ͡°͜ʖ͡°)
@M4ks: @rbielawski: @sorasill: @Greg36: Jakieś pomysły co do cms? Co by do tego się nadawało (one page + blog)? Chyba z tym nieszczęsny wordpresem najszybciej?
@qwelukasz: No to to już może mieć z głowy. Chyba że to dobry znajomy, w innym przypadku umowa to absolutna konieczność, zwłaszcza w naszym pięknym kraju.
CMS -> WordPress Możesz na szybkości przerobić jakiś szablon, więcej czasu bym przy takim kliencie nie inwestował.
Ile ezielibyscie za taką stronę?
Bez umowy, płatne pod stołem.
______
Strona typu one-page (wszystko na 1 stronie) do tego może się okazać jakaś dodatkowa strona z art. Albo galerią.
Szablon trzeba zrobić. Wszystko w php mysql etc. zgodne xhtml rzecz jasna.
Do tego jakiś prosty (bardzo) cms.
Grafikę trzeba zrobić.
@qwelukasz: >= 20k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@qwelukasz: "Strona nam się nie podoba, znajdziemy kogoś innego kto ją zrobi."
Tydzień później twoja strona już będzie u nich działać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rbielawski:
@sorasill:
@Greg36:
Jakieś pomysły co do cms?
Co by do tego się nadawało (one page + blog)?
Chyba z tym nieszczęsny wordpresem najszybciej?
@qwelukasz: No to to już może mieć z głowy. Chyba że to dobry znajomy, w innym przypadku umowa to absolutna konieczność, zwłaszcza w naszym pięknym kraju.
CMS -> WordPress
Możesz na szybkości przerobić jakiś szablon, więcej czasu bym przy takim kliencie nie inwestował.