Wpis z mikrobloga

@RapidHere: Play, dokładnie Mix - 30złociszy -> nielimitowane minuty i sms w play, 100min do wszystkich sieci, przez pół roku nielimitowany lte (później 20zł miesięcznie). Ja tam jestem zadowolona bardzo.
@onsok: dla mnie wszystko, pasuje mi oferta bardzo. Zwłaszcza, że zasięg mi zawsze i wszędzie łapie. Nju ssie, leci z orange z którym 90% użytkowników ma wielkie spiny i próbuje uciec jak najszybciej.
Z tel korzystam głównie z internetu i to dużo, rozmowy rzadko - dlatego dla mnie okej.
I dodatkowo jeszcze nigdy nie robili mi żadnych problemów i nie dorzucali jakiś dodatkowych pakietów bez mojej zgody jak to robią w
@Vixenka: heh mam w play i ostatni weeekend spedzilem bez internetu i z zasiegiem na 2 kreski. w osrodku wypoczynkowym. poza tym skoro internet po pol roku jest platny to kosztuje to juz 50zl (ale ok jest to opcja bo pewnie nie trzeba aktywowac. chociaz w dzisiejszych czasach jest to standard) Internet czesto ssie pałe w play (mowie jako domowy uzytkownik internetu mobilnego i internetu w abonamencie telefonicznym) Jak zlozylem reklamacje
@onsok: napisałam że z Orange uciekają ;) a nie z nju, nie znam nikogo z nju. ;)
ja nawet na zadupiu gdzie moja siostra była na obozie nikt nie miał zasięgu (w sumie środek lasu i na wzgórzu coś ledwo łapali) miałam 2/4 kreski zasięgu i normalnie mogłam się dodzwonić wszędzie i korzystać z internetu (dodatkowy pakiet).
Jeżeli się nie aktywuje tego lte dalej to jest chyba 1GB lte do wykorzystania
@Vixenka: a no widfzisz, juz to co masz zaczyna nabierac atrakcyjnosci ( ͡° ͜ʖ ͡°) niech ktos mnie poprawi jesli sie myle ale nie ma czegos takiego jak internet LTE a pozniej zwykly (3g/H+) to tylko technologia transmisji danych i tak dlugo jak bedziesz w zasiegu LTE tak dlugo go powinnas miec. ale reki sobie uciac nie dam :)
@onsok: szczerze to nie orientuje się w tym rozróżnianiu, jedyne co wiem z obserwacji to jak mam zasięg normalnie z play (4G mi pokazuje) to ciągnie mi normalnie z tego darmowego lte, natomiast jeżeli zasięg mi przeskoczy np. na t-moblie, plus (jak jestem gdzieś na zadupiu, albo w piwnicy( ͡º ͜ʖ͡º) ) to wtedy internet mi ciągnie z pakietu 1 GB :)
a jak to wszystko