Wpis z mikrobloga

@Pan_wskazowka jesteś naganiaczem teraz już jestem tego pewien. Nie ważna dla ciebie jest polityka monetarna, wolne od cenzury transakcje czy cokolwiek inne. Jesteś gorzej niż naganiacz liczy się dla ciebie tylko kasa. Nie ważne jak okraść czy oszukać ważne żeby była z tego kasa. Tacy jak ty spowalniają rozwój krypto, tacy jak ty cofają rozwój kryptowalut. Mam nadzieję, że po hardforku będziesz cierpiał, życzę ci tego.
Ten obrazek już znasz :)
p.....4 - @Pan_wskazowka jesteś naganiaczem teraz już jestem tego pewien. Nie ważna d...

źródło: comment_sjWxe5XhrpLXjCI08lSumLwP339EXJ7Y.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@pawlo74: eth ma tak samo publiczny blockchain jak eth, więc nie rozumiem Twojej analogii.
To już nie jest dead cat bounce, trend się odwrócił ale Ty tego nie widzisz jeszcze. Owszem, spodziewam się wyprzedaży po hardforku, za około 2 dni. Ostatnia szansa na tanie eth.

nie jestem naganiaczem bo nie mam z tego żadnych korzyści. Ale jeżeli chcesz iść tym tokiem rozumowania, ze tylko kasa i btc jest królem to
  • Odpowiedz
@Pan_wskazowka analogia Vericoin bo o Auroracoin już pisałem kiedyś.
To jest śmierć projektu a nie odwrócenie trendu!
Pieniądze wszystkich bagholderów ze srytcoinów spowodowałby takie wybicie, że już bylibyśmy w mainstreamie.
  • Odpowiedz
@Pan_wskazowka coś co nie daje mi spokoju to to że nie głupi ludzie pchają się pod gilotynę. Ten projekt zakpił z ekonomii, bezpieczeństwa i prywatności. Nie pojmuję tego i nie mogę inaczej wytłumaczyć jak zamach na bitcoina.
  • Odpowiedz
Nie gram na eth od dawna ani short ani long. Dao dla mnie przestało istnieć w momencie kradzieży, ETH chyba powoli przestaje istnieć z powodu nadchodzącego forka. Uważam, że ETH idzie złą drogą - ale nie oznacza to koniecznie spadku ceny (choć powinno). Cena może wzrastać oczywiście. Jednak ze względu na forka ETH dużo mniej mnie interesuje jako mid-long. W dt/shorterm można ofc szarpać się codziennie jak ktoś ma czas i zacięcie.:)
  • Odpowiedz