Mirasy, ktoś w miare ogarnia (chiński) #tablet z Windowsem? Takie #chuwi #teclast #onda czy inne #cube. Chciałbym coś kupić w cenie 500-1000zł ale kompletnie nie mam pojęcia co warto wziąć. Na pewno potrzebuje obsługę USB 3.0 czy to przez pełnowymiarowy port czy też USB-C. Około 10 cali najlepiej. Możliwie wydajny. Ogólnie to jakiekolwiek serwisy w Polsce potrafią naprawiać te #chinskiecuda? A może lepiej wziąć coś z Polskiej dystrybucji? Tylko czy bedzie w takiej cenie.. ( ͡º͜ʖ͡º)
@kamil996: może kolega @trollasek coś więcej napiszę poza tym, że fajny metalowy nie pasuje pokrowiec z hi10 wydaje się lepszy niż hi10. idę odpalić andka win póki co spoko ale nie mam pl języka jako systemowy jeszcze
@kamil996: mam hi10 oraz hibooka ten drugi jest z pewnością ładniejszy(metalowy tył) ma USB C oraz zwykle micro USB. na minus to, ze nie ma pelnowymiarowego USB ale jest szybszy niz hi10 no i ma 2 systemy o baterii sie jeszcze nie wypowiem. w hi10 jest OK ale szału nie ma
Chciałbym coś kupić w cenie 500-1000zł ale kompletnie nie mam pojęcia co warto wziąć. Na pewno potrzebuje obsługę USB 3.0 czy to przez pełnowymiarowy port czy też USB-C. Około 10 cali najlepiej. Możliwie wydajny.
Ogólnie to jakiekolwiek serwisy w Polsce potrafią naprawiać te #chinskiecuda? A może lepiej wziąć coś z Polskiej dystrybucji? Tylko czy bedzie w takiej cenie.. ( ͡º ͜ʖ͡º)
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_363113.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.0712&eo=zwtqkt942ehhzgt6&email=b2t8Z3J6ZWdvcnpjenVwQGdtYWlsLmNvbXw3Mzg0
szukam czego podobnego i te 2 sa w dobrej cenie-150USD, ale nei wiem jak z jakoscia, Czy chuwi sa lepsze
daj znac jak cos ciekawego znajdziesz
@kamil996: hibook wlasnie przyszedl z bg bez vatu :)
ten drugi jest z pewnością ładniejszy(metalowy tył) ma USB C oraz zwykle micro USB.
na minus to, ze nie ma pelnowymiarowego USB
ale jest szybszy niz hi10 no i ma 2 systemy
o baterii sie jeszcze nie wypowiem.
w hi10 jest OK ale szału nie ma