Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +736
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Wraczek +18
Zawsze rozwala mnie jak ktoś chwali się tym że przesiada się z kilkunastoletniego "gruza" do nówki z salonu którą jest najczęściej jakaś Dacia, Fiat czy inna Toyota xDDD. No faktycznie, skrzypiące plastiki, tandetny tablet + tempomat który na polskich drogach nie ma praktycznie zastosowania to jest jednak przeskok. No ale nówka z salonu czaisz? NÓWKA. To nic że komfort jazdy porównywalny jest do taczki i taki 20 letni Lexus czy BMW poza
Chyba, ze masz 3-10 lat i jestes małą, słodką blondyneczką.
Pomijajac juz to, ze do każdej twarzy pasuje inne uczesanie..
@agaja podsyłam pysk do oceny czy pasuje
@kosowiczJan już ma tak długie włosy że musi nosić kitke żeby mu oczu nie zaslanialy
@Obserwer to czosnek
Może jakiś wtapiajacy się w kolor sierści?
Będzie wyglądać jakby fryzura sama się trzymała.
Moi rodzice mają owczarka węgierskiego. Całe oczu ma w siersci grzyweczkowej, kiedyś mu taki fryz zrobiłam to się na mnie obrazil :p
Aczkolwiek ponoc psy ras,ktore naturalnie mają zasłonięte oczy nie powinny mieć ich tak odslanianych, wiec nasz poza czasem gdy jest strzyzony, nosi dumnie piekna grzywe :)