Wpis z mikrobloga

Czy Pokemon GO zjada dużo transferu? Jest sens w ogóle próbować mając miesięcznie przydzielane 1gb internetu? Ogólnie korzystam z wifi, więc mi to zalega i zastanawiam sie czy dałoby radę wykorzystać to na GO czy nie ma po co próbować, bo zaraz by się skończyło? #pokemongo ps: mam abonament w playu i jak ktoś zna jakąś korzystną ofertę na internet jakby co, to byłbym wdzięczny za info
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lurid na kartę masz w Play i VM kupę internetu za nie więcej niż trzy dychy.

A czy Ci 1 GB wystarczy, to już kwestia tego, jak dużo grasz. Godzina gry to 10-30 MB, więc 40 godzin masz jak w banku. Włącz zliczanie użytego transferu w telefonie i sam sprawdź ile Ci zużywa. Porównaj te dane z tym, co prezentuje operator w podsumowaniach, bo w telefonie nie mierzy dokładnie. Ja bym
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@anon_kocha_mocniej Dzięki wielkie :) Ja mam Play na abonament i to 1GB w tym właśnie. Czy mając abonament mogę sobie dokupić neta? Bo na stronie Playa nie bardzo mogłem się połapać. Mam formułę 4.0 jak sprawdziłem komendą w telefonie. Wolałbym raczej na moim obecnym numerze mieć neta, niż specjalnie kupować nowy numer. Teraz nawet tego 1GB nie mam, bo okazało się że wykorzystałem na YouTube, gdy nie miałem na początku lipca
  • Odpowiedz