Aktywne Wpisy

wykop +44
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w

luxkms78 +357

Jak nie jestem fanem szkockiej, a najbardziej podchodzi mi bourbon, tak w piwie jest zupełnie odwrotnie. Piwa wędzone torfem lub leżakowane w beczkach po szkockiej są absolutnie smaczne, tak te leżakowane w beczkach po bourbonie mi mniej podchodzą. Są dobre, ale nie mają tego czegoś co daje torf. Mimo, że dużo piw wędzonych torfem jest zepsutych przez zbyt duże nasycenie (któraś warka Smokey Joe bardzo mocno na to ucierpiała), tak ten Aficionado jest idealnie zbalansowany. Czuć torf, czuć herbatę, lekka czekolada i jest fajna niezalegająca goryczka, bardzo gładkie. Duże zaskoczenie, bo jakoś piwa od Kingpina mi nie podchodziły. Propsy!
#beergeek #craftbeer #piwo #piworzemieslnicze #wpolscesiedymi #browarhipster #browarkingpin