Aktywne Wpisy

#raportzpanstwasrodka, #popaswpieprz
Już tydzień, jak predzio nie wrzucił pospolitego, typowego GNIOTA.
Przyczyną tego stanu rzeczy jak myślę, może być to, że do Srajli dotarło /po ostatnim żebrolajcie predzia z blondie z Goleniowa/taka dziura/, że jest traktowana przez niego przedmiotowo. Predzio na jej oczach obściskiwał się z blondyną, ślinił do niej, a biedna Srajla stała obok urażona. Przy czym łysy na żebrolajcie stwierdza, że to "kwestia ilości hajsu",
Już tydzień, jak predzio nie wrzucił pospolitego, typowego GNIOTA.
Przyczyną tego stanu rzeczy jak myślę, może być to, że do Srajli dotarło /po ostatnim żebrolajcie predzia z blondie z Goleniowa/taka dziura/, że jest traktowana przez niego przedmiotowo. Predzio na jej oczach obściskiwał się z blondyną, ślinił do niej, a biedna Srajla stała obok urażona. Przy czym łysy na żebrolajcie stwierdza, że to "kwestia ilości hajsu",
źródło: Screenshot_20240609_215630_com.google.android.apps.photos
Pobierz

Odblokowałem bootloader miflashunlockiem i próbuję teraz zainstalować rom od xiaomi.eu. Za pomocą instalatora miuipolska wgrałem twrw i.. nie działa. Żadne recovery mode mi nie działa, mam ikonkę telefonu i nic więcej. Doczytałem, że jest to oznaka zablokowanego bootloadera. Z tym, że ja mam bl odblokowany, sprawdziłem nawet. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Co robić? Jak żyć?
człowiek pomusz
#xiaomi #redminote3pro #miui
Przejdź do folderu, gdzie je masz, kliknij shift i prawy przycisk myszy, wybierz Otwórz wiersz poleceń tutaj. Odpal telefon w trybie fastboot i podłącz go do komputera.
W wierszu poleceń wpisz 3 komendy:
fastboot flash boot twrp-3.0.2-2-kenzo.img
fastboot flash recovery twrp-3.0.2-2-kenzo.img
fastboot reboot
dziwne, że wcześniej nie zadziałało, jak instalowałem ze skryptu od miuipolska, a używałem tę samą wersję twrp
jezu, tyle męczenia się, żeby wgrać cholerny soft
dzięki
Komentarz usunięty przez autora