Aktywne Wpisy
ponury_stefan +905
Jest taka sieć punktów z bubble tea - nazywają się Crazy Bubble. Mają 205 lokali.
https://www.crazybubble.pl/
Pod koniec maja córka namówiła mnie na kupno napoju w ich kieleckim lokalu. Wg menu są dwie pojemności - 0,5 i 0,7 litra. Wzięliśmy ten większy. Coś mi ten kubek nie leżał więc sprawdziłem - do deklarowanego 0,7 litra weszło pod brzeg ~615 ml.
Ponieważ nikt z ww. nie odpisał mi na maila, napisałem pismo do WIH.
https://www.crazybubble.pl/
Pod koniec maja córka namówiła mnie na kupno napoju w ich kieleckim lokalu. Wg menu są dwie pojemności - 0,5 i 0,7 litra. Wzięliśmy ten większy. Coś mi ten kubek nie leżał więc sprawdziłem - do deklarowanego 0,7 litra weszło pod brzeg ~615 ml.
Ponieważ nikt z ww. nie odpisał mi na maila, napisałem pismo do WIH.
LechuCzechu +256
Czy Konfederacja już się oficjalnie zeszmaciła niczym Kukiz?
#bekazprawakow #bekazpisu #konfederacja #polityka
#bekazprawakow #bekazpisu #konfederacja #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Drogie Mirki, potrzebuje waszej pomocy! Wykopujcie temat!
Podczas podróży po Kaedwen zniszczeniu w pożarze uległ mój ukochany GTX 650 ti.
Przyczyną pożaru było najprawdopodobniej zwarcie w instalacji elektrycznej - konkretnie zepsuty kondensator.
Karta nie posiadała ubezpieczenia AC, gdyż żaden z ubezpieczycieli nie podjął się objęcia go ochroną ubezpieczeniową ze względu na duże ryzyko kradzieży, niszowość modelu i wiek (karta ma już 4 lata!).
Błagam was o pomoc, gdyż na kartę przeznaczyłem oszczędności całego roku pracy przy sprowadzaniu kart zza naszej zachodniej granicy (nieprzespane noce, tysiące kilometrów za kierownicą dostawczaka, setki negocjacji z kontrahentami z Turcji, tysiące rozmów z celnikami, wnioski, akcyzy, papiery).
Karta miała być również prezentem dla #rozowypasek z okazji pierwszej rocznicy udanie wykonanego OC.
Z Kartem wiązało się wiele wspaniałym przeżyć.
Moim celem jest kupno takiego samego modelu, z tym że, z OC od MSI.
Dlatego istotna jest każda pomoc, każde pięć złotych przelane na mój rachunek.
Drodzy mircy, błagam o każdy grosz! Karta była moim narzędziem pracy!
Tel. do kontaktu: +48 444 333 222 (dzwonić po 17-tej!)