Aktywne Wpisy
mike-contractors +43
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Blueweb +5
Pierwszy dzień urlopu od 10 miesięcy!
Wstałam rano, nie że musiałam, chciałam. Zrobiłam mojemu #niebieskipasek śniadanie, nic wykwintnego, prosta jajecznia z kiełbasą bo tak lubi, zjedliśmy praktycznie bez słowa, rozumiemy się, oboje jesteśmy tymi ludźmi do których godzinę po przebudzenia słowa nie mów bo nie ręczę za siebie!
Od razu z rana pojechałam się wyluzować do SPA, stwierdziłam że mi się należy pełen zestaw. Wszystkie obowiazki w firmie złożyłam w kompetentne ręce, wiedziałam że nic nie może spieprzyć mi tego dnia!
Kosmetyczka i fryzjerka, pozdrawiam Kasiu i Beatko, zrobiły robotę, czułam się fantastycznie, jedyny obowiązek na dziś?
Dogadanie wyjazdu w biurze podróży, narzeczony urlop ma od 9 lipca, bardzo miła obsługa pozwoliła szybko dogadać szczegóły i tak od piątku balujemy w Chorwacji.
Pojechałam do rodziców, posiedziałam u nich, porozmawialiśmy, w natłoku pracy i obowiązków mam zdecydowanie za mało czasu na rozmowę z moimi rodzicami...
Narzeczony przyjechał do moich rodziców, ja w tym czasie przygotowywałam z mamą obiad świetnie się bawiłam, czułam się jak w czasach gdy miałam kilka lat :)
Usiedliśmy wspólnie do obiadu, ogólnie super atmosfera, jestem taka szczęśliwa że rodzice tak się z nerzeczonym dogadują.
Mój misiek się zbierał koło osiemnastej do domu, obowiązki piłkarskie wzywały no i zmęczenie po pracy a przecież musiał się przygotować do meczu.Dwie godzinki jednak dla mnie znalazł w między czasie :)
Na mecz poszedł do powiedzmy Anona, a #rozowypasek Anona, moja przyjaciółka przyszła do mnie. Otowrzyłyśmu my sobie winko i jak to My, po swojemy spędzałyśmy wieczór.
Po mecz wymiana w domach, wspólna kolacja, kąpiel. Teraz on śpi, bo jutro pracuje a potem lecimy do Chorwacji.
A ja po tych wrażeniach nie mogę spać i będę siedzieć sobie na internecie, bo na nim też mam cholerne zaległości!
Pozdrawiam
Acha, wykopowicze, wszelkiej maści mirki i mirunie, wytykajcie błedy w pisowni, nie wierzcie albo po wykopowemu miejcie ból w dupie.
TEGO DNIA, ŻADEN Z WAS MI JUŻ NIE #!$%@?!
#oswiadczenie