Aktywne Wpisy
przecietny_facet +92
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
drobne_na_taryfe +983
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
To teraz o co chodzi
Dowiedziałem się, że na #reddit i w paru innych miejscach użytkownicy robią coś takiego jak kapsuła czasu. Na czym to polega?
Zbierają jakieś ciekawostki, statystyki, fakty z życia codziennego itp., "zamykają" to i wracają do tego dopiero za rok (wcześniej nie, chodzi o efekt zaskoczenia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)), żeby sprawdzić, co się od tego czasu zmieniło, w jakim kierunku zmierza świat, jak sprawdziły się prognozy; no łapiecie.
Proponuję zrobić zatem Mirko Kapsułę. Byliby jacyś chętni na ułożenie takowej? Wiem, że była akcja z mailami pod tagiem #kapsulaczasu jednak to kompletnie co innego.
Przykładowa zawartość: ranking top10 na wykopie, przewidywania polityczne/gospodarcze, coby zobaczyć, jak się sprawdzą, ostatnie akcje spod tagu #afera, wyniki sportowe, stan procesu naprawy tagów, wyniki missmikro, posty w gorących/hitach i wiele, wiele innych, co wam tylko przyjdzie do głowy; liczę na waszą kreatywność ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeśli akcja zyska rozgłos, to zrobimy znalezisko i tam ogarniemy jakąś dyskusję, co się w mirkokapsule powinno znaleźć. Zakładam dla tej sprawy tag ---> #kapsulamirko
Każda kolejna edycja dostanie jeszcze w swoim tagu rok "zakopania", np. #kapsulamirko2016.
Komentujcie, proponujcie, dyskutujcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykopowezabawy #mirkosiebawi #kalkazreddita #niewiemjaktootagowac