#rzucampalenie #papierosy #epapierosy #gorzkiezale Nikotyna to #!$%@? #!$%@?. Przerzuciłem się z 20 fajek dziennie na epapierosy jakoś trzy miesiące temu. Powoli szło zbicie z 20mg do 6mg, w pierwszym miesiącu może wypaliłem 20 fajek, potem już 2-3... do końca czerwca. Nie wiem #!$%@?, zajarałem raz, drugi, z kumplami, z mamą, z rodziną. I tak na nowo zacząłem jarać to gówno. Nie 20 dziennie, ale wczoraj i przedwczoraj po 10, jak nie więcej. Na szczęście wczoraj doszedł liquid z 24mg i na nowo zaczynam walkę z nałogiem ( ͡°ʖ̯͡°) Najgorszy jest ten... #!$%@? głód nikotynowy. Że po prostu muszę zajarać. Jak jakiś ćpun. Teraz tylko odliczam czas aż mi się bateria w epapierosie skończy by wyjarać analogowego fajka. Chyba trzeba kupić mocniejszego fajka od ego aio( ͡°ʖ̯͡°)
@BigFred: dobrze że teraz nie w wieku wojtka szczęsnego( ͡°͜ʖ͡°) @bartez_94: to się nazywa nie poddawanie się i walczenie, ale mali ludzie tego nie rozumieją ( ͡°͜ʖ͡°) każdy ma swoje słabości, trzeba to zaakceptować i walczyć o ich zminimalizowanie
@Gianluigi_Buffon: ja dzisiaj spalilem jednego bo pale akurat samogon na glicerynie z apteki i aromacie i po prostu potrzebuje tego kopa nikotyny(inaczej mi ręce latają i nie moge odciągnąc się od moda), jutro kupie pink siury znowu gliceryne i bedzie w miare dobra szosteczka
@Gianluigi_Buffon: nie schodź z nikotyną na początku, wal ile wlezie aż ci się będzie w głowie kręcić, aż w końcu dojdziesz do momentu w którym uzależnisz się od epeta i wtedy możesz schodzić z miligramami: P
@Gianluigi_Buffon zrób tak jak radzi @coo84. Ewentualnie spróbuj z innymi liquidami. Haka mam dobre jakościowo, niestety za swoją cenę. Albo moze spróbuj robić swoje.
Nikotyna to #!$%@? #!$%@?. Przerzuciłem się z 20 fajek dziennie na epapierosy jakoś trzy miesiące temu. Powoli szło zbicie z 20mg do 6mg, w pierwszym miesiącu może wypaliłem 20 fajek, potem już 2-3... do końca czerwca. Nie wiem #!$%@?, zajarałem raz, drugi, z kumplami, z mamą, z rodziną. I tak na nowo zacząłem jarać to gówno. Nie 20 dziennie, ale wczoraj i przedwczoraj po 10, jak nie więcej. Na szczęście wczoraj doszedł liquid z 24mg i na nowo zaczynam walkę z nałogiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Najgorszy jest ten... #!$%@? głód nikotynowy. Że po prostu muszę zajarać. Jak jakiś ćpun. Teraz tylko odliczam czas aż mi się bateria w epapierosie skończy by wyjarać analogowego fajka.
Chyba trzeba kupić mocniejszego fajka od ego aio( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Pijedopalacze: zaraz do ciebie dołącze bo mruga ta bateria jak oszalała
@bartez_94: to się nazywa nie poddawanie się i walczenie, ale mali ludzie tego nie rozumieją ( ͡° ͜ʖ ͡°) każdy ma swoje słabości, trzeba to zaakceptować i walczyć o ich zminimalizowanie