Wpis z mikrobloga

• 128
@Pogromista: gratuluje udostepnienia PESELU w sieci internet. W pierdlu za niesplacone chwilowki sobie bedziesz rozwiazywal uklady rownan z dwiema niewiadomymi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mistrz_tekkena: 96% z majzy podstawowej. 42% z majzy rozszerzonej. Fakt, że tą drugą mogłem napisać lepiej, ale był to najtrudniejszy arkusz jaki kiedykolwiek rozwiązywałem. Na tle innych to jest, uwierz, bardzo dobry wynik :)
  • Odpowiedz
@Pogromista też mam 42 z rozsz ale 84 z podstawy, śmieszne że jak odebrałem wyniki to tam jest napisane przy rozszerzeniu że 71% ma taki sam lub gorszy wynik. Nie za dobrze to świadczy o absolwentach w tym roku bo spodziewałem się że będę ten procent będzie dużo mniejszy
  • Odpowiedz
@penguin1: z drugiej strony, rozszerzenie było naprawdę trudne w tym roku. Potwierdzają to uczniowie i nauczyciele (przynajmniej w moim mieście). Ja rozwiązałem mnóstwo arkuszy z poziomu rozszerzonego, ale ten maturalny okazał się dla mnie najtrudniejszy. Ciekawe jak napisaliby wykopki ten arkusz, bo jak na razie czytam tylko wpisy typu "jakim cudem nie można było zdobyć x % " ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz