Mirki pijcie ze mno kompot (⌐͡■͜ʖ͡■) do 1 liceum miałem poważne problemy z matmą. Gimbazjalny z matmy napisałem na 38%... 3 lata pracy i są efekty!! #chwalesie #matura #pijzwykopem
@Pogromista: gratuluje udostepnienia PESELU w sieci internet. W pierdlu za niesplacone chwilowki sobie bedziesz rozwiazywal uklady rownan z dwiema niewiadomymi ( ͡°͜ʖ͡°)
@mistrz_tekkena: 96% z majzy podstawowej. 42% z majzy rozszerzonej. Fakt, że tą drugą mogłem napisać lepiej, ale był to najtrudniejszy arkusz jaki kiedykolwiek rozwiązywałem. Na tle innych to jest, uwierz, bardzo dobry wynik :)
@Pogromista: Podobnie, a @mistrz_tekkena pisze ironicznie, a jeżeli poważne to jest zwykły bordo stulejarz który musi na wykopie pospamowac, gratki ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pogromista też mam 42 z rozsz ale 84 z podstawy, śmieszne że jak odebrałem wyniki to tam jest napisane przy rozszerzeniu że 71% ma taki sam lub gorszy wynik. Nie za dobrze to świadczy o absolwentach w tym roku bo spodziewałem się że będę ten procent będzie dużo mniejszy
@penguin1: z drugiej strony, rozszerzenie było naprawdę trudne w tym roku. Potwierdzają to uczniowie i nauczyciele (przynajmniej w moim mieście). Ja rozwiązałem mnóstwo arkuszy z poziomu rozszerzonego, ale ten maturalny okazał się dla mnie najtrudniejszy. Ciekawe jak napisaliby wykopki ten arkusz, bo jak na razie czytam tylko wpisy typu "jakim cudem nie można było zdobyć x % " ( ͡°͜ʖ͡°)
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
do 1 liceum miałem poważne problemy z matmą. Gimbazjalny z matmy napisałem na 38%... 3 lata pracy i są efekty!!
#chwalesie #matura #pijzwykopem
@jeehox25 też byłbym ,ile proc jest gorsze lub takie samo od Ciebie?