Aktywne Wpisy
Kami123x +13
Jak ktoś jest taki mądry to niech do Tarnowa przyjedzie i niech że mną pogada, chętnie mu pokaże noclegownie o 20. I jeszcze potwierdzić mogą że tam codziennie przychodzę, wszystkie papiery mają. Śmiało zapraszam hejterów z dupy. Bo każdy kozak jest gdy siedzi w domu przed kompem i tylko hejtuje. W dupie byli i gówno widzieli..
1 po pierwsze nie mam zamiaru opuszczać Tarnowa, bo mam tu dziewczynę, nie mam zamiaru jej
1 po pierwsze nie mam zamiaru opuszczać Tarnowa, bo mam tu dziewczynę, nie mam zamiaru jej
VerSus146 +514
#sfd Żarłem ich kreatynę 5g/dzień od 6 miesięcy. przyrosty mega, zobaczymy wyniki badań. Więcej info dziś wieczorem, jutro idę sikać do kubka - dziś niestety już szczałem i nie będzie dobrych wyników. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Podjechałem późnym wieczorem po kumpla pod jego dom (mamowym samochodem), zjechaliśmy elegancko dwa zakręty niżej, gdzie znajdował się lidl, na którym zawsze paliliśmy śmierdzące papieroski. Zwróciliśmy uwagę na jakichś kolesi, którzy siedzieli w krzaczorach za garażami- dresy albo pedalo sie huncwoty, zlaliśmy to.
Jak zwykle pogadaliśmy, sfuraliśmy 2 pety i nazad, jadę go odwieźć. Podjeżdżam pod chałupę i chcę zawrócić- ładnie wjeżdżam na podjazd, cofam (stałem w tym momencie na skos ulicy, była dość wąska), chcę wykręcić na prosto
no to ja na po gazie i na krawężnik
Wysiadajo chłopacy szybko z tej tojoty
z bronią skierowaną w nas, obesranych licealistów.
z okazji bliskości granicy wschodniej pomyślałem że jaka ukraina chce moją mame z auta ocyganić więc pierwsza myśl to #!$%@?
no ale rozsądek wziął górę to zatrzymałem się. nie wiedziałem co mam robić to szybko na luz i zapomniałem jak się odpina pas i otworzyłem im okno, oni na to
nie no, i wyszliśmy na szybko z tego auta, mnie na glebe, twarzą w asfalt, kumpla obsranego zostawili na nogach ale cały czas z wycelowaną bronią w obu.
pytają kogo to auto, kto ja jestem, dawaj dowód, skąd mam telefon, jaki mam nr telefonu
A ja na ziemi skuty leże i obesrany jak nigdy
no to zadzwonił ten jeden jeleń i okazało się że szukają kogoś innego
okej, kilka minut w ciszy z kumplem posiedzieliśmy paląc z nerwów papierochy i do domu, było minęło.
Co się później okazało?
Poszukiwali jakiegoś ciapatego mordercy, jeżdżącego starą E-klasą
##!$%@?