Wpis z mikrobloga

@pokukma: ja #!$%@? XD tylko linuksiarze i androidowcy mają taki ból dupska o apple. Nie widzialem nigdy postu użytkownika apple o tym jak to #!$%@? jest android.
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: @TymekB: Jeżeli chodzi o apple... są wydajne, bardzo fajnie wyglądają, podoba mi się, że są oparte o unixowe rozwiązania... ale polityka cenowa i ograniczania dostępności i pompowanie wartości towaru przyprawiają mnie o mdłości...
  • Odpowiedz
@saldatoreafilo: a to jest kolejny powód dla którego cisnę z jabłecznika

biedaki robaki

mam iphona i maka, #!$%@?łem taki kredyt, że matka pół wypłaty wywala... ale mogę iść do starbaksa i pić late w podpisanym kubku.
  • Odpowiedz
@pokukma: ale przyznajesz jawnie, że boli cię fakt, iż apple są drogie, dlatego porównujesz je do dildo. No to jak cię nazwać jak nie cebulakiem? Nie musi cię być stać na niego, to że cię nie stać nie oznacza że jesteś "cebulakiem biedakiem", ale jak już marudzisz że jest drogo i dlatego to jest gównem/dildem, to wtedy "biedakiem cebulakiem" jesteś ;P
  • Odpowiedz
ja #!$%@? XD tylko linuksiarze i androidowcy mają taki ból dupska o apple. Nie widzialem nigdy postu użytkownika apple o tym jak to #!$%@? jest android.

@TymekB: to wejdź na forum myapple albo na stronę Pająka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: Nie chodzi mi o samą cenę. A o wciskanie podzespołów wartych 1/2, no może 3/4 ceny urządzenia w łądny marketingowy, love brandowy bełkot... Jeżeli faktycznie cena odpowiadała by wartości podzespołów, a nie była tylko zawyżana ze względu na popularność produktu, brałbym...
  • Odpowiedz
@pokukma: Ale boli cię co właściwie? Jeżeli ludzie chcą kupować i przepłacać, to ich sprawa, jak mają taką fanaberię.
A tak na marginesie, to Linux i OSX, to nie wywodzą się z tej samej rodziny systemów uniksowych?
  • Odpowiedz
Nie widzialem nigdy postu użytkownika apple o tym jak to #!$%@? jest android.

@TymekB: To raczej mało wiedziałeś ;) Pierdyliard postów i historii o tym jak to rzekomo android zacina się podczas dzwonienia na 112 itp xD

Ale ogolnie #buldupy w dwie strony jest soczysty
  • Odpowiedz