Wpis z mikrobloga

Mireczki spod tagu #rower #rowerowyszczecin kolejny raz nadszedł czas na poszukiwanie i zakup jakiegoś sprzętu do rekreacji.

Mój pierwszy rower Kellys Cliff 20 - zakupiony 22.05.2014 skradziony 23.10.2014
następny sprzęt to Kellys Cliff 50 - zakupiony 05.05.2015 skradziony 25.06.2015
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dotychczas marka Kellys mnie nie zawiodła, rowery były zupełnie bezawaryjne (w sumie ciężko o awarię przy max 5 miesiącach użytkowania).

Teraz planuję zakup Kellys Phanatic 10 lub Kellys Cliff 90, czy ktoś z was mireczki ma jakieś doświadczenia z tym sprzętem? A może jesteście w stanie polecić mi coś wartego uwagi i przeanalizowania w cenie do 2000zł.

Myślę o sprzęcie Crossowym bo jest w miarę uniwersalny... w miarę wygodnie na asfalcie a i z leśną ścieżką sobie poradzi.

#rowery #szczecin #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@erajwa: Teraz to chyba tylko po to żeby wytrzaskać nim po plecach potencjalnego złodzieja ( ͡° ͜ʖ ͡°) tyle że trzeba byłoby go najpierw znaleźć ()
  • Odpowiedz
@philip60: Zacznij od kupna U-locka. Noś go przy sobie, trenuj różne sytuacje n.p. noszenie u-locka w kieszenie kurtki, za paskiem spodni, w plecaku. Przypinaj go do różnych rzeczy przez kilka miesięcy, codziennie do kilku, codziennie do innych. Dopiero gdy dojdziesz już do perfekcji to wtedy kup rower.
  • Odpowiedz