Aktywne Wpisy

Bunch +590
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie

Grremllin +234
Jakich zasad trzymacie się w robocie? U mnie to:
Wszystko co powiesz, może zostać użyte przeciwko Tobie.
#pracbaza
Wszystko co powiesz, może zostać użyte przeciwko Tobie.
#pracbaza

Wiem, że 1080 G1 olać, bo jest bez sensu kartą, tylko... Jest sens pakować się w 1080? Duża różnica wydajności w porównaniu do 1070 nie jest, a cena 1000zł różnicy. Jeżeli 1070 to jakie, custom czy FE? A jeżeli jednak lepiej 1080 to który referent? Palit GameRock (zwykły czy premium, jaka jest tam różnica?) czy dopłacić do MSI Gaming X.
#pcmasterrace #nvidia @PurePC_pl
Co do wersji Palit GameRock jest obecnie najlepszy z tego co można zobaczyć u nas na portalu, następne karty w drodze ale jego pozycja jest tak czy siak nadal bardzo silna. Problem jest z kupnem bo większość partii
Możliwe, jeśli nie ma się odpowiednich funduszy na chwilę obecną. OP jednak rozważą nawet 1080 czyli pieniądze posiada.
@Jurigag: A teraz powiedz nam ile to jest x1,5 więcej jak nie właśnie 50% więcej względem 980? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co do "po co" - zainteresuj się skalowaniem grafiki. W takim Overwatchu daje to bardzo ładne rezultaty.
Edit : a dobra 1080 jest , patrzyłem na 1070