Aktywne Wpisy
Wojciech_Skupien +892
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Ryneczek +114
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
Wybiera się ktoś z #warszawskifestiwalpiwa (boje się wołać # warszawa :D)
FB: https://www.facebook.com/events/984364891637406/
Adres imprezy:
Browar Artezan
Grodziska 15, 05-870 Błonie
Można dojechać kolejami mazowieckimi.
wołam może zainteresowanych (z roznych wpisow) ;D
@polik95 @dobry_dzemik @Przepiorek @Peter_Mountain @Piter232 @to_jest_chyba_kurcze_zart @golbokrim @icojeszcze @bartol_wwa @kubadzej
Możecie zawołać kogo tam jeszcze chcecie :D
"Podczas festiwalu, będzie możliwość zwiedzania browaru, a nawet kilku jego ciekawych zakamarków"
Pełna lista browarów występujących na 100% Craft:
Browar Artezan, AleBrowar, Browar Kingpin, Browar Nepomucen, Piwne Podziemie, Pracownia Piwa.
#piwo #craftbeer #browarhipster #pijzwykopem
@gorush:
Mam od 15 urlop, jeśli nie wybiję gdzieś na wakacje, to mam zamiar się pojawić ;)