Aktywne Wpisy
Dzonsin 0
#korpo #pracait #kryptowaluty
Ogólnie dziwna sytuacja panuje w tych korpo IT.
Koleszka był kujonem i olimpiady wygrywał od podstawówki po studia. Jednym słowem mózg jakich mało. Poszedł w świat IT - trafił do korpo gdzie poziom juniora to taki odpowiednik seniora +. Jednym słowem zgromadzenie jakiś ludzi z nadprzyrodzoną mocą.
Po godzinach zebrali ekipę jakiś świrów od ai, analityki, programowania i innej infrastruktury świata cybernetycznego i zrobili prototyp bota, robota na giełdzie
Ogólnie dziwna sytuacja panuje w tych korpo IT.
Koleszka był kujonem i olimpiady wygrywał od podstawówki po studia. Jednym słowem mózg jakich mało. Poszedł w świat IT - trafił do korpo gdzie poziom juniora to taki odpowiednik seniora +. Jednym słowem zgromadzenie jakiś ludzi z nadprzyrodzoną mocą.
Po godzinach zebrali ekipę jakiś świrów od ai, analityki, programowania i innej infrastruktury świata cybernetycznego i zrobili prototyp bota, robota na giełdzie
Graner +15
Potrzebuję pomocy. Od kilku miesięcy albo lat na kciuku mam takie dziwne coś. Strasznie słabo to wygląda to. Nie wiem czy to jest po poparzeniu. Wiecie jak mogę się tego pozbyc? Próbowałem to wyciac przez obcinak do paznokci ale odroslo. A może iść do dermatolog z taką #!$%@??
Nie wiem od czego takie zgrubienie skorne mi się zrobiło.
#pomocy #medycyna #zdrowie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Jaskółczym zielem leczono je od dawien dawna, i skoro stosują - to działa :)
opie, szukaj takiego krzaka albo kup płyn w aptece
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
Tak miałem kiedyś na pięcie, myślałem że to kawałek obcego ciała które kiedyś nadepnąłem i obrosło ale to był zbieg okoliczności bo to była kurzajka. Po paru latach chodzenia z nią nie tak łatwo