Wpis z mikrobloga

Pomimo zdecydowanego spadku poziomu oglądam dalej, po 5 odcinkach nasuwa mi się jedna myśl: wywalić Chrisa Evansa i zastąpić go Chrisem Harrisem - myślę, że razem z LeBlanc'iem zrobiliby coś fajnego. Super oglądało się test BMW w wykonaniu Harrisa w 5 odcinku, LeBlanc też spoko. Evans ewidentnie porwał się z motyką na słońce dołączając do TopGear. Ten starszy gościu neutralnie - nie pasuje do programu, nie widać żeby się znał na samochodach czy też nimi fascynował, ale czasem jest zabawny - ot, taka programowa małpka. Mieszane uczucia też co do Sabine - widać, że w żyłach płynie benzyna, ale jakoś mnie nie urzekła ;) Ten czarny youtuber też kiepsko, nie wiem do końca co, ale coś mnie w nim drażni. I słaby materiał z teslą - mógł zrobić tyle fajnych rzeczy (jak chociażby coś nietypowego jak to), a zrobił drag race z jakimś muscle carem, gdzie nie od dziś wiadomo, że tesla w przyspieszeniu łyka takie auta jak pelikan.

Podsumowując: mniej Evansa (najlepiej wcale), więcej Harrisa i jest szansa, że nie trzeba będzie anulować programu ze względu na brak oglądających.

A, i jednak powinni trochę bardziej znane gwiazdy zapraszać, bo może jestem ignorantem, ale tej dwójki z 5 odcinka w ogóle nie kojarzę. Zaczęli spoko, bo Lewisa, Ramsey'a czy Gryllsa chyba każdy kojarzy.

#topgear
Pobierz lent - Pomimo zdecydowanego spadku poziomu oglądam dalej, po 5 odcinkach nasuwa mi si...
źródło: comment_5SC0f1Koe5IJeCcPjm1uT7pGZ6qahsIK.jpg
  • 2