Wspominaliście mi wczoraj o problemach w tagach, które powodowały, że wpisy w tagu Wam się zapętlały. Problem oczywiście już rozwiązaliśmy. Aha - powiadomienia w tagach również się już odznaczają. Dziękuję wszystkim, którzy pisali do nas w tej sprawie - jesteście cudowni! Wiecie, prawda? ʢ◔‿◔ʡ
@a__s: EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I TAGOWAC BĘDZIE MOŻNA TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD NIC SMIESZNEGO OTAGUJA HEHESZKI
@a__s: a wiesz, że wykop zamula? Co dokładnie? Przeglądam sobie mirko i chcę dać plusa i nie następuje to od razu tylko po kilku-kilkunastu sekundach. To samo z więcej komentarzy czy edycją wpisów. I to nie wina mojego pc bo sprawdzałem.
Wspominaliście mi wczoraj o problemach w tagach, które powodowały, że wpisy w tagu Wam się zapętlały. Problem oczywiście już rozwiązaliśmy. Aha - powiadomienia w tagach również się już odznaczają. Dziękuję wszystkim, którzy pisali do nas w tej sprawie - jesteście cudowni! Wiecie, prawda? ʢ◔‿◔ʡ
Wołam @Wraniak @Saute @xaliemorph :-))
#aswykopu #wykop #wykopblog #wykopteam #nowywykop2016
@a__s:
Komentarz usunięty przez autora
@Wraniak: Spokojnie, tylko coś tu sobie testuję. W razie czego nic nie widziałeś, o niczym nie wiesz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@a__s: