Wpis z mikrobloga

@NonOmnisMoriar: Ojoj, tak się przejęłam twoim komentarzem, że chyba się potnę. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zluzuj majty, albo wrzucaj tag dla tnących się nastolatek na czarną. Bywaj.
  • Odpowiedz
@NonOmnisMoriar: Nie potrzebuje atencji. Po prostu ten gif daje do myślenia i napawa (mnie) do smutku. Robisz problem o tag, który uważasz za gimbusiarski, czy chodzi już teraz o gif?
  • Odpowiedz
@NonOmnisMoriar: To że wstawiam obrazek, który wywołuje smutne skojarzenia nie równa się, że jestem smutna. Po prostu skłania do refleksji. A mikroBLOG jest właśnie od dzielenia się przemyśleniami, emocjami, czy innym mniej lub bardziej wartościowymi wpisami. Jak mnie denerwuje jakiś tag na którym wieje przesadą, to jeden przycisk i mirko staje się piękniejsze. :)
  • Odpowiedz
@NonOmnisMoriar: Aj mnie też wiele rzeczy denerwuje. I nie ukrywam, że nadmierne narzekanie, czy gloryfikacja smutku jest męcząca. Na szczęście zaczęłam omijać szerokim łukiem takie osoby, miejsca, czy sytuacje, więc jak raz na jakiś czas zobaczę jakieś biadolenie na mirko to mnie to tak nie razi. Aczkolwiek cię rozumiem.
  • Odpowiedz