Aktywne Wpisy

erni13 +286
Abstrakcją jest dla mnie to, że polski youtuber pojechał do Berlina, wybrał się na kebaba który ma oceny 4.9 przy 29.000 opinii, stwierdził, że dobre a teraz uważa, że kolejki są dzięki niemu XD
#ksiazulo
#ksiazulo
źródło: 63155025-E7AD-415D-89AC-944F02EF84E5
Pobierz
robert5502 +533
Kto nigdy nie zrobił szóstki dzieci upośledzonej umysłowo 16-latce, samemu mając 31 lat i będąc bezrobotnym, niechaj pierwszy rzuci kamieniem
https://x.com/swetru_r/status/1868186092564041799
#polska #ciekawostki #rodzina
https://x.com/swetru_r/status/1868186092564041799
#polska #ciekawostki #rodzina
źródło: Screenshot_2024-12-15-08-08-49-486
Pobierz

Małe podsumowanie najlepszych momentów Messiego na tym turnieju:
Gol turnieju vs USA
Gol z Wenezuelą
Gol z Panamą I
Gol z Panamą II
Gol z Panamą III
Świetna asysta z USA
Mistrzowska asysta z Wenezuelą
Świetna wrzutka i asysta drugiego stopnia
Siatka na bramkarzu Boliwii
Razem:
5 goli + 3 asysty
Dziękujemy Leo!
#copaamerica #pilkanozna #mecz
źródło: comment_ZLrqJWOqPBuyaNTgka9DCPpQGDvzCgah.jpg
Pobierz@MSKappa: Zidane to był w finałach reprezentacyjnych strasznie c-----y. Tylko 2/3 wygrane, MŚ, ME, 3 strzelone bramki. Błazen.
Czerwień z
@MSKappa: A jemu czemu nie współczujesz?
Messi w odróżnieniu do Higuaina nie psuł takich okazji. Przecież to jest dramat jak patrzy się na tego zawodnika w
@MSKappa: A ten decydujący karny to do hokejowej bramki strzelał? Miał na nodze piłkę meczową. Przed chwilą przestrzelił najlepszy z Chilijczyków, trafia Messi, to rywale byliby pod presją, rywale byliby rozbici.
To Messi, a nie Higuain jest/był kapitanem i najlepszym zawodnikiem drużyny. To Messi, a nie Higuain aspiruje do bycia najlepszym
@MSKappa: No nie bardzo.
Jutro dam jeden wielki festiwal gifów podsumowujących Copa America, więc każdy będzie mógł wybrać swojego najpiękniejszego gola.
@rooger Nie widzisz różnicy w ciągnięciu drużyny ileś lat z rzędu, by na końcu z----ć, od jawnego jej sabotowania? Higuain i Aguero są głównymi winowajcami ostatnich porażek Argentyny.
Zdecydowanie nie. Argentyna miała 4 finały pod rząd w ostatnich kilku latach i przegrywała czterokrotnie. Mieli swój czas. Mieli Messiego w swoim prime time. Mogli zostać
@Ribelo: Hmmm, ostatnie lata na pewno, ale do pewnego momentu to Messi był
@MSKappa: Absolutnie.
"Czy ja wiem?" po raz drugi.