Aktywne Wpisy
wezsepigulke +53
snickers111a +61
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
Danka miała tylko szczęście, że urodziła się z dobrej krwi, dzięki czemu ma smoki. Pierwszą armię ma przez łóżko. Nieskalanych tu jej trzeba oddać zyskała sprytnie. Potem jej głupi idealizm prowadził tylko do niepotrzebnych rzezi. Poza tym jest niesamowicie #!$%@?ąca. Oby spadła ze smoka.
poza tym jej najuluiensze kwestie które musi wymówić raz na odcinek:
Drakarys
Jestem Danerys zrodzona z burzy...
Zaprosibym do dyskusji, ale nie ma tu nad czym debatować
#got #graotron
@orfan: Już dał pokaz swoich możliwości w rządzeniu XD
@ZwyklyMarcin: królewską przystanią zarządzał świetnie. udało mu się w biednych czasach przenieść część kosztów wesela na rodzinę panny młodej. z tego co mówił to świetnie poszło mu zarządzanie szambem w casterly rock xD nie mówiąc o genialnym planie obrony miasta przed stannisem. to, że w mareen mu nie poszło to tylko dlatego, że danka spieprzyła tak głęboko, że konflikt był nieunikniony
Poza tym widać to było nawet w odcinku, gdzie chciała robić #!$%@? ile wlezie i czym wlezie, a Tyrion próbował jej wytłumaczyć parę rzeczy.