Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czuję się jak damski przegryw ale nie przez wygląd.
Mnóstwo lat spędziłam na doprowadzaniu swojego zdrowia do porządku. Było bardzo źle. Potem poleciało też zdrowie psychiczne, depresja i nerwica na skutek przeżyć i ciągłego lęku jak będę się czuła jutro. Bez pomocy jakoś dałam radę... Teraz mam 31 lat. Wygląd 8/10, mam normalną pracę, głowa też już jest spokojna i zdrowa ale ostatnio dotarło do mnie, że teraz płace
Czuję się jak damski przegryw ale nie przez wygląd.
Mnóstwo lat spędziłam na doprowadzaniu swojego zdrowia do porządku. Było bardzo źle. Potem poleciało też zdrowie psychiczne, depresja i nerwica na skutek przeżyć i ciągłego lęku jak będę się czuła jutro. Bez pomocy jakoś dałam radę... Teraz mam 31 lat. Wygląd 8/10, mam normalną pracę, głowa też już jest spokojna i zdrowa ale ostatnio dotarło do mnie, że teraz płace
Kopyto96 +317
Mam problem z sasiadem, ktory jara wybitnie smierdzace fajki na balkonie. Dziwnym trafem zawsze gdy to robi do dym trafia do nas przez uchylone okno. Rozmowa nie pomogla, czy jest zatem jakis sposob z #prawo albo chociaz ##!$%@? zeby cos z tym zrobic?
Postawilem poki co plotek z podwojnej wikliny odgradzajacy nas od tych ciuli, ale to bardziej efekt psychologiczny na prosbe rozowego, zeby nie bylo ze nic nie robie. Mieszkanie kupione w grudniu, kredyt do konca zycia i #!$%@?. Najgorsze ze dzieciak mi musi to wdychac :/
#kiciochpyta
@zunzun: no chyba nie do końca, skoro doprowadziłeś kłamiąc do wyrzucenia kogoś bo za głośno film oglądał.
a o zakazie immisji kiedyś słyszałeś? Pewnie nie. Więc się zamknij.
@zunzun: mhm.
@Adams_GA: masz na mysli pozew o zaprzestanie danej czynnosci? orientujesz sie jakie to sa oplaty sadowe? Bo tak - jest to wybitnie
@sherkhaan: 5% licząc od trzymiesięcznej wysokości czynszu najmu w danej okolicy
za 1k przenośnią się znajdzie, a do montażu to ze 2,5k też się uda
mnie sąsiad wkurzał muzyką :> wiem jak otworzyć skrzynkę elektryczną i wywalić mu korki w brami, wystarczyła jedna taka akcja aby skończył z głośną muzą :)) wcześniej przychodziłą policja, ochrona nie raz