Wpis z mikrobloga

#niebieskiepaski mala rada, bo widze na miescie, ze wielu facetow nie rozumie prostej rzeczy. Torebki nie nosimy partnerce nigdy i nie wazne czy jest zmeczona, czy wlasnie dostala udaru. Nigdy. Po takiej akcji nawet kobieta, ktorej wlasnie niesiecie torebke nie bedzie Was szanowac. Jezeli zrobiliscie taka akcje, to wlasnie wladowaliscie pannie pol bolca innego faceta.
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miknan: A potrzymać chwile można? Jeśli tak, to jak długo? Jaka jest minimalna odległość faceta od damskiej torebki? Czy wolno nam do niej zajrzeć? Co jeśli nie będzie to torebka, ale np. mała kopertówka, albo reklamówka z zakupami? Wolno czy nie? Nakreśl nam dokładnie, o samcu alfa.
  • Odpowiedz
@miknan: HURRR DURRR PRAWDZIWY MEZCZYZNA PODKRESLAM MEZCZYZNA NIGDY NIE PONIESIE TOREBKI NAJWAZNIEJSZY JEST SZACUNEK ROZUMIECIE TO SZACUNEK I MĘSKOŚĆ JAK PONIESIESZ TOREBKE TO JESTEŚ SKRESLONY K---A
  • Odpowiedz
@miknan: Czyli jak mam w jej torebce 8 swoich browarów, portfel i klucze do domu, bo k---a jest gorąco i bluzy nie założyłem (czyli mam mniej kieszeni) to jestem pantoflem? Weź się gościu...

• Odpowiedz
@miknan: MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I CHODZIĆ Z DZIEWCZYNĄ NA ZAKUPY BĘDZIE MOŻNA TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD POTRZYMAJĄ JEJ TOREBKĘ
  • Odpowiedz