Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 261
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kontakt seksualny z osobami poniżej 18 lat powinien być przestępstwem.

@bialy_rycerz_pokoju: Haha i jak chcialbys to egzekwowac? 17 lata, ktora za dwa miesiace ma urodziny, juz dawno wyglada jak kobieta, wszystko na swoim miejscu i ma byc nielegalna? Z powodu watpliwej odpowiedzialnosci potencjalnego ojca? Przeciez to jest nonsens...

Mam tez wrazenie, ze obecni tutaj komentatorzy nie wiedza, w jakim wieku w Polsce dziewczyny zaczynaja swoja aktywnosc seksualna. Srednio jest to
  • Odpowiedz
Nie, nie jest bait. Mowimy tutaj o legalnym prawnie stosunku, wiec w czym problem?

@Go_Ask_Alice: teraz zorientowałem się że pisze do wykopowego narko-celebryty, pies cie trącał. I na czarną hop.
  • Odpowiedz
@Existanza: No to juz jest JAKIS argument, ale przyznasz sie nie kazda jest nierozwinieta, zdarzaja sie juz nader dorosle psychicznie, nawet w tym wieku, tak jak nader dziecinne karyny w wieku 25 lat...
  • Odpowiedz
Wiedzialem, ze nie ma co liczyc na dyskusje merytoryczna. I to mnie #!$%@?. Dlaczego? Dlatego, ze tag #prokuratorboners ma tutaj PONAD 2000 OBSERWATOROW. Hipokryci. Ja nie jestem obserwatorem tego tagu, bo czasami widzialem tam zbyt mlode dziewczyny z glupimi komentarzami wykopkow.
A zadaj normalne pytanie dotyczace ewentualnego legalnego stosunku z 15-latka to juz podniesiony alarm... xD

Zdecydujcie sie.
  • Odpowiedz
@Go_Ask_Alice: Czyli jednym słowem chcesz się umówić z 15 letnią dupodajką. Czym więc różni się taka 15 letnia od 18/19? Takie znajdziesz często na jakiś wiejskich imprezach/dyskotekach ale w większości to patola.
  • Odpowiedz
http://wiadomosci.onet.pl/nauka/polskie-dziewczeta-wyprzedzaja-chlopcow-w-inicjacji-seksualnej/bp1yg

Polskie dziewczęta wyprzedzają chłopców w inicjacji seksualnej

Inicjacja seksualna chłopców w wieku 15-16 lat od ponad 20 lat jest na podobnym poziomie. Z prowadzonych również w Polsce międzynarodowych badań Światowej Organizacji Zdrowia - Health Behaviour in School-aged Children - wynika, że odsetek chłopców po inicjacji zwiększył się w tym okresie jedynie o kilku punktów procentowych. W 1990 r. pierwszy kontakt seksualny w tym wieku miało za sobą 17,7 proc. z nich,
  • Odpowiedz
@mikii77: No mozna to tak powiedziec, nie chce ale zastanawiam sie ze znajomym co zrobic, gdybym chcial. Roznica wieku chyba zbyt duza, taka 15 czy 16 chetniej pojdzie do lozka ze swoim 16-18 letnim kolega.
  • Odpowiedz