Wpis z mikrobloga

Hejka,
Gdzieś z tydzień temu pytałem Was o opinię na temat mojej strony:

steamhits.com

Słusznie skrytykowaliście wygląd strony, zauważając, że przez to strona wydaje się niegodna zaufania i wygląda jak jakiś scam...

Delikatnie zmieniłem layout i kolorystykę, wywaliłem sporo niepotrzebnego tekstu. Czy Waszym zdaniem jest już lepiej?
Dla przypomnienia poprzednio wyglądało to tak:
stary layout

Przy okazji trwającej wyprzedaży na steamie możecie skorzystać z funkcjonalności wyszukiwania najlepszych przecen:
http://www.steamhits.com/Discount/Best

Tak jak poprzednio przygotowałem małe rozdajo: trzy gry na steam:
Dead Island: Game of the Year Edition 
Saints Row 2 
The Ball

Jedną grę rozlosuję wśród plusujących, jedną wśród komentujących i jedną dla moim zdaniem najlepszej wskazówki/opinii wśród komentujących. Losowanie jutro o 23:00.

#rozdajo #steam #giveaway #gry
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tlucz: No stary, powiem Ci super. szukałem kiedyś czegoś takiego ale poprzestałem po dwóch stronach. Jeśli bym znalazł taką jak ta to pewnie wylądowała by już dawno na pasku w ulubionych. Świetna jest :) No i wygląd w porównaniu ze starszą bez porównania lepszy.
:)
  • Odpowiedz
@windforce w moich "kręgach" auto-responsywność jest to dopasowanie rozmiaru strony do rozmiaru okna przeglądania. Zauważ że niektóre stronki na telefonie są idealnie dopasowane, a niektóre musisz przewijac po bokach itd.
  • Odpowiedz